Μια ξεχωριστή μέρα

Η 17η Σεπτέμβριου είναι μια ξεχωριστή μέρα αφού ο Θρύλος του κυπριακού ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του εναντίον της σπουδαίας Μπαρτσελόνα. Το Θρύλε που το πας θα τραγουδηθεί απόψε και στον ποδοσφαιρικό ναό του Κάμπ Νου. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και πάλι στους ομίλους του Champions League και στην αποψινή αυλαία ο βαθμός δυσκολίας θεωρείται πιο μεγάλος από ποτέ. Απέναντι στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου αλλά και μια πλειάδα άλλων που θεωρούνται σπουδαίοι η ομάδα μας θα προσπαθήσει να αντιπαραβάλλει τις ψυχικές της δυνάμεις και ένα αγωνιστικό πλάνο που θα της επιτρέψει να έχει μια αξιόλογη παρουσία.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να χάσουμε αλλά οφείλουμε να παλέψουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο ΑΠΟΕΛ του Champions League έμαθε το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα ότι είναι μια ομάδα που δεν φοβάται κανέναν και που είναι ικανή για εκπλήξεις όταν τα δεδομένα το επιτρέψουν. Οι παίκτες αλλά και ο προπονητής ξέρουν καλύτερα από όλους τις δυσκολίες που θα συναντήσουν και πως θα καταφέρουν να τις περιορίσουν.

Ο Δώνης μίλησε χτες για την ανάγκη για συγκέντρωση έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο τα λάθη που απέναντι σε τέτοιους παίκτες μάλλον θα στοιχίσουν. Θεωρείται δεδομένο ότι θα ακολουθήσουμε μια αμυντικογενή τακτική που θα έχει σαν στόχο να κλείσει τους χώρους προς την εστία του Πάρντο.

Η μαγκιά θα είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε την μπάλα όσο πιο πολύ μπορούμε αφού με αυτό τον τρόπο θα ανασάνουν οι αμυντικοί αλλά θα μπορέσουμε και να εκδηλώσουμε επιθετικές προσπάθειες.

Σε κάθε περίπτωση οι οπαδοί μας δικαιολογημένα νιώθουν σήμερα περήφανοι αφού ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει το παρών του στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική σκηνή και απέναντι στους καλύτερους το κόσμου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!