Μια πρόκριση = 3 εκατομμύρια ευρώ

Ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει και πάλι το παρόν του στα προκριματικά του Champions League και η τεράστια πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους είμαι μετά από μια τριετία και πάλι ενώπιων μας. Ο βαθμός δυσκολίας του εγχειρήματος είναι πιο μεγάλος από ποτέ αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αγχώνει. Εξάλλου το πρώτο και πιο σημαντικό ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι ο αγώνας των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Αναφερόμαστε στον τρίτο προκριματικό του Champions League αφού πρόκειται για τον αγώνα της χρονιάς. Χωρίς καμία δόση υπερβολής πρόκειται για τη σειρά αγώνων που πρέπει να περάσουμε για να μπει στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ ένα τεράστιο για τα οικονομικά δεδομένα ποσό. Η πρόκριση στα play offs (4ο προκριματικό) ισοδυναμεί με ένα μπόνους συμμετοχής ύψους 2.1 εκατομμυρίων ευρώ οπότε γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικός είναι ο πρώτος μας αγώνας.

Η συμμετοχή στον 4ο προκριματικό «κλειδώνει» τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Europa League κάτι που σημαίνει επιπλέον έσοδα από εισιτήρια και market poll ενώ η κατάσταση θα ξεφύγει αν τα καταφέρουμε σε αυτούς του Champions League.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό γιατί έχει τεράστια σημασία να γίνουν όλα έγκαιρα και σωστά. Ο ΑΠΟΕΛ στις 29 Ιουλίου και μια εβδομάδα αργότερα στον επαναληπτικό του 3ου προκριματικού πρέπει να είναι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Η ευλογία του «δυνατού» δεν αρκεί οπότε η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει έτσι ώστε να έρθει η απαραίτητη ένεση ρευστότητας.

Στις 18 Ιουλίου θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας αφού τότε είναι προγραμματισμένη η κλήρωση και θα είναι μια εκ των:

NK Maribor – Σλοβενία Legia Warsaw – Πολωνία Partizan Belgrade – Σερβία DVSC Debrecen – Ουγγαρία Slovan Bratislava – Σλοβακία FK Aktobe – Καζακστάν FK Ventspils – Λετονία Garabag Agdam – Αζερμπαϊτζάν HJK Helsinki – Φινλανδία AaB Aalborg – Δανία

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!