Μικρό καλάθι για τις επιστροφές

Όλα όσα συμβαίνουν μας δείχνουν ότι οι προσδοκίες μας σε κάποια θέματα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τη λογική.  Η ομάδα μας εναποθέτει τις καλές πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος σε συγκεκριμένες παραμέτρους με μια από αυτές να είναι η επιστροφή των παικτών που ταλαιπωρηθήκαν ή ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς. Ο ΑΠΟΕΛ στερείται των υπηρεσιών παικτών των οποίων η συνεισφορά είναι συνήθως καταλυτική. Αναφερόμαστε στους Καρλάο, Βινίσιους, Μαντούκα και Αλωνεύτη. Το να ξεπεράσουν όμως τα προβλήματα τους οι συγκεκριμένοι είναι διαφορετικό από το να έχουν ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι για αυτό που θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή, κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσα από τις περιπτώσεις άλλων παικτών.

Βλέπουμε για παράδειγμα τον Ντε Βινσέτι να έχει ξεπεράσει εδώ και μερικές εβδομάδες το πρόβλημα τραυματισμού του αλλά να δυσκολεύεται να πιάσει το απαιτούμενο στάνταρτ απόδοσης. Το ίδιο αλλά σε μικρότερη κλίμακα συμβαίνει και με τον Σιέρινταν.

Εννοείται ότι υπάρχουν και οι ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης. Ο Αλωνεύτης για παράδειγμα που έχει και το σοβαρότερο πρόβλημα ακολουθεί ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα επαναφοράς από αυτό του Καρλάο ο οποίος έχει και πολλούς αγώνες πάνω του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!