«Μιχαλάκης» ο διπλοθεσίτης;

Το ιδανικό σενάριο για τον Γιοβάνοβιτς όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό ήταν να καταφέρει να προσθέσει στην ομάδα έναν πραγματικό διπλοθεσίτη, γεγονός που θα του επέτρεπε να «κερδίσει» μια θέση στο ρόστερ. Η προσπάθεια είχε επικεντρωθεί στην περίπτωση απόκτηςη μέσου που θα μπορούσε να δώσει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας ή στο να αποκτηθεί αριστερός μπακ που να μπορεί αν χρειαστεί να ανταποκριθεί και ως σέντερ μπακ. Η απόκτηση του Κλουκόφσκ λοιπόν φαίνεται να ικανοποιεί θεωρητικά την ανάγκη της τεχνικής Πρέπει να τονίσουμε και πάλι ότι σε αντίθεση με την μερίδα του κόσμου που θεωρεί ανεπαρκές το δίδυμο Ζουέλα-Μπόρδα, ο Γιοβάνοβιτς τους θεωρεί βασικούς μέχρ αποδείξεως του αντιθέτου. Αυτό σημαίνει ότι η όποια μετακίνηση του Κλουκόφσι ή και του Μοράις στο κέντρο της άμυνας θα γίνει γιατί υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, τραυματισμοί  ή κάρτες.

Στη πράξη επίσης θα διαπιστωθεί και το κατά πόσο ο «Μιχαλάκης» Κλουκόφσκι μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του κεντρικού αμυντικού. Αυτό αναγκαστικά θα γίνει και μέσα από κάποιους αγώνες όπως επιχειρήθηκε και με τον Γιάχιτς πέρσι στην Ευρώπη αλλά και σε μεμονωμένους αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Καναδός έρχεται σήμερα στην Κύπρο και από αύριο θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες θα κρίνουν και το πρόγραμμα προπονήσεων που θα ακολουθήσει. Αν λάβουμε υπόψη τις συνήθειες του Γιοβάνοβιτς δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα το τελευταίο μας απόκτημα σε αγωνιστική δράση. Αν και θα δηλωθεί για τους αγώνες του 3ου προκριματικού θεωρείται απίθανο να τον δούμε στον αγώνα της 2ας Αυγούστου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!