Μοναδικός στόχος η νίκη

Μπήκαμε σε ακόμα μια δύσκολη αλλά και καθοριστική εβδομάδα αφού η ομάδα μας καλείται να πετύχει δυο νίκες στους προσεχείς αγώνες με Άχνα και Άρη.(Παρασκευή). Πρόκειται για αγώνες που κρύβουν δυσκολίες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί και σοβαροί αν θέλουμε να παραμείνει η διαφορά από τους πρωτοπόρους ως έχει. Ανόρθωση και ομόνοια προχώρησαν με νίκες το βράδυ του Σαββάτου οπότε υπάρχει και αυτό το δεδομένο απέναντι μας. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να πάρουν ανάσες, ενώ βελτιώθηκε κάπως και η κατάσταση με κάποιους τραυματίες αφού οι Μπρούσερ, Ζεβλάκοφ και Πουρσαϊτίδης θεωρούνται πλέον έτοιμοι.

Το ζητούμενο για τους παίκτες μας είναι να δείξουν ότι έχουν το απαιτούμενο κίνητρο και αγωνιστικές δυνάμεις έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Τόζα Σάμπουριτς. Ο Εθνικός δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και παραμένει πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα όμως η οποία καλείται από την αρχή να κόψει τις όποιες ορέξεις μπορεί να έχει ο αντίπαλος.

Το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να έχει αλλαγές αφού όπως αναφέραμε έχει σαφώς περισσότερες επιλογές στην άμυνα αφού τόσο ο Πουρσαϊτίδης όσο και ο Κόντης προπονούνται κανονικά. Σε πολύ καλά επίπεδα ετοιμότητας είναι και ο Μπρούσερ οπότε υπάρχουν επιλογές. Τον τραυματία Κοσόφσκι αναμένεται να αντικαταστήσει ο Μπρέσκα εκτός και αν υπάρξει έκπληξη με τον Νεκτάριο να αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και τον Μπίδη να καλύπτει το δεξί άκρο.

Από κεκτειμένη ταχύτητα
Χτες λάβαμε αρκετά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας μας αναφορικά με ένα άρθρο της εφημερίδας Πολίτης στο οποίο γινόταν αναφορά για το δημοψήφισμα που τρέχει στην ιστοσελίδας μας. Στο συγκεκριμένο άρθρο καταγράφονταν τα αποτελέσματα αλλά με ένα τεράστιο λάθος αφού η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων δε θεωρεί υπερβολική την ανάρτηση του πανό «Η Κύπρος είναι Ελληνική» και όχι αντίστροφα όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο άρθρο.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Κάλεσμα στον κόσμο
Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας μας οι οποίοι την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψαν από την Κύπρο και από άλλες χώρες της Ευρώπης στην Πορτογαλία και με τσαμπουκά και πάθος έσπρωχναν για 90 λεπτά το ΘΡΥΛΟ σε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση μέσα στο Ντραγκάο, εναντίον της Πόρτο. Η ομάδα συνεχίζει να μας κάνει όλους περήφανους και είμαστε σίγουροι ότι στη συνέχεια θα μας κάνει ακόμα περισσότερο. Το επόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 5/11/09 και θα είναι στο ΓΣΠ εναντίον της Πόρτο.

Αύριο Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ο ΘΡΥΛΟΣ αντιμετωπίζει για το τοπικό πρωτάθλημα τον Εθνικό στις 7:00μ.μ στο ΓΣΠ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ κι ελάτε να σπρώξουμε την αρρώστια μας στη νίκη. Είναι πραγματικά κρίμα και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα να βλέπουμε τον ΘΡΥΛΟ να αγωνίζεται μπροστά σε έξι με εφτά χιλιάδες οπαδούς όταν πρόκειται για το τοπικό πρωτάθλημα. Εμείς οι οργανωμένοι θα είμαστε πάντα εκεί για την αρρώστια μας, μέσα σε χιόνια και βροχές και σε όποιο γήπεδο της Κύπρου ή της Ευρώπης αγωνίζεται η ομάδα, όμως σας θέλουμε κι όλους εσάς εκεί, δίπλα μας!

Επίσης, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ θα θέλαμε εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του πρώην προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Ιάκωβου Φιλίππου. Ο αείμνηστος Ιάκωβος Φιλίππου ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ το 1976, στην πιο δύσκολη περίοδο του Σωματείου και από τότε μέχρι το 1983 κατέκτησε με τον ΑΠΟΕΛ τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα ενώ παράλληλα έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη των υπολοίπων τμημάτων του Σωματείου, καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας, ποδηλασίας και επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή εις μνήμην του.

ΓΣΠ 26/10

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!