ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ apoel.net

Υπομονή

Η λέξη υπομονή θα πρέπει να γίνει συνώνυμη με τον κάθε οπαδό μας για την επόμενη τριμηνία, διαφορετικά θα μας πιάσουν σε χρόνο ρεκόρ τα περσινά υπαρξιακά μας. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά και το ότι καθημερινά κάποιοι γράφουν και λένε ότι είμαστε κοντά σε ανακοίνωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από τη στιγμή που δε φαίνεται να προχωρά η μεταγραφή του Σερτζίαο με το σκεπτικό ότι μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο, δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή τις επόμενες μέρες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αξιολογεί καθημερινά ότι του προτείνεται θεωρεί ότι ο χρόνος μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας μας και δεν αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για κάποια μεταγραφή στα τέλη του μηνός.

Πρωταρχικό στόχος είναι η απόκτηση του ενός τουλάχιστον από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς αφού πάνω στον παίκτη αυτό θα πρέπει να χτιστεί η άμυνα του νέου ΑΠΟΕΛ. Σημαντική θεωρείται και η απόφαση για τον αριστερό ακραίο αμυντικό αφού ο Χατζι δεν μπορεί να υπολογίζεται για βασικός.

Το ζητούμενο είναι να έχουμε με την έναρξη της προετοιμασίας ή το αργότερο με την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία όσο περισσότερους παίκτες από στη διάθεση του προπονητή. Και αυτό γιατί οι υποχρεώσεις αμέσως μετά την επιστροφή είναι τόσο σημαντικές που απαιτούν ένα πλήρες και ποιοτικό ρόστερ.

Βαρύ πένθος για την οικογένεια Ονουάτσι
Τραγικά νέα επιφύλασσε για την οικογένεια Ονουάτσι η χτεσινή μέρα αφού όπως μάθαμε ο πρώην παίκτης μας έχασε το νεογέννητο παιδί του από το σύνδρομο του αιφνιδίου θανάτου. Ο παίκτης βρίσκεται με την οικογένεια του για διακοπές στο Βέλγιο.

V.I.P.
Η τεράστια ανταπόκριση του κοινού στα βραβεία του V.I.P. αλλά και τα μηνύματα που λάβαμε ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν μας αναγκάζουν να επεκτείνουμε για ακόμα μία εβδομάδα τις ψηφοφορίες. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 28 Μαΐου. Αν δεν έχετε ψηφίσει κάντε το τώρα αφού σε κάποιες κατηγορίες και η τελεταία ψήφος μετρά! Κλικ εδώ

Soupaman
Η αγαπημένη στήλη όλων θα βρίσκεται κοντά σας αύριο Πέμπτη λόγω απουσίας του “μάγειρα” μας στο εξωτερικό!

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ
Πλέον τα λόγια είναι περιττά! Όπως αναφέραμε και παλιά… γίναμε μάθημα γεωγραφίας! Κλικ εδώ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!