Μοντάρισμα στην Αυστρία και ψάξιμο για επιθετικό

Οι καιρικές συνθήκες στην Αυστρία συνεχίζουν να είναι άσχημες σε βαθμό που αποτέλεσαν την αιτία να ακυρωθεί το σημαντικότερο φιλικό (με Σιαχτάρ) που είχε προγραμματιστεί. Να θυμίσουμε ότι και το πρώτο φιλικό της ομάδας έγινε κάτω από καταρρακτώδης βροχές και παρόλο που η επίσημη ενημέρωση δεν κάνει αναφορά στις άσχημες καιρικές συνθήκες η μη διεξαγωγή φιλικών κάτω από ιδανικές συνθήκες αποτελεί πρόβλημα. Κατά τα άλλα το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας όσον αφορά την προετοιμασία είναι το ότι κανένας παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Η ιστορία με τον Παουλίστα συνεχίζεται και το ζητούμενο για τον Βραζιλιάνο είναι να δούμε πως θα αντιδράσει σε περίπτωση που αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό.

Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο που απασχολεί πλέον τους πάντες αφορά την προσπάθεια για απόκτηση επιθετικού. Η διοίκηση αντιλαμβανόμενη τα αγωνιστικά και όχι μόνο δεδομένα είναι πλέον έτοιμη να κάνει την οικονομική υπέρβαση αλλά οι μέχρι στιγμής προσπάθειες εξακολουθούν να μην έχουν το ποθητό αποτέλεσμα. Η περίπτωση του Καμερουνέζου επιθετικού Hevre Tum έκανε τον Γιοβάνοβιτς να δώσει άμεσα το ΟΚ, η διοίκηση ήταν διαθετημένη να ικανοποιήσει τις υψηλές απολαβές του παίκτη αλλά η υπόθεση δεν προχωρά. Και αυτό γιατί ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σίβασπορ (δευτεραθλήτρια Τουρκίας) και η αποδέσμευση του δεν είναι τόσο εύκολη όσο νόμιζαν κάποιοι.

Η προσπάθεια για απόκτηση του Hevre Tum ο οποίος στην περσινή χρονιά σημείωσε 12 τέρματα δείχνει τη θέληση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας για ποιοτική ενίσχυση αλλά το ζητούμενο είναι να μπορέσει να κλείσει έγκαιρα μια τέτοια περίπτωση παίκτη. Για να γίνει αυτό απαιτείται η διάθεση ενός σοβαρού ποσού, όπως επίσης και η σωστή αξιολόγηση των παικτών που προτείνονται καθημερινά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!