Μονόδρομος η νίκη

Τελικά προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής αφού οι Μπρούσερ και Μίρο δεν μπορούν να υπολογίζονται για το σημερινό αγώνα αλλά και αυτόν της Τρίτης. Παρόλα αυτά όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα μας έχει το βάθος για να πετύχει τον μοναδικό στόχο της που είναι η νίκη. Έχουμε τονίσει αρκετά τις τελευταίες μέρες τη σημασία του αγώνα και τις παγίδες που κρύβει κάτι που επισύμανε σε δηλώσεις του και ο προπονητής μας. Το ΑΠΟΕΛ με καθυστέρηση μιας αγωνιστικής καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην πρόκληση που έχει φέτος ενώπιον του. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά μπορούμε αφού αυτό τονίζει και ο πλέον αρμόδιος που δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι απουσίες των τραυματιών αλλά και η κούραση των διεθνών θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό την εντεκάδα. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή των Χιώτη, Πουρσαϊτίδη και Χατζί στην αμυντική γραμμή ενώ ο Ζόρζε μάλλον θα είναι ο παρτενέρ του Κόντη στο κέντρο της άμυνας. Μοράις και Κοσόφσκι θεωρούνται οι σίγουροι στη μεσαία γραμμή και από και πέρα οι Σατσίας, Μπίδης, Νεκτάριος, Πίντο και Χρύσης διεκδικούν τις άλλες τρεις θέσεις. Λογικά ο Ζεβλάκοφ θα είναι στην οκρυφή της επίθεσης και το ζητούμενο είναι να έχει τα απαραίτητα στηρίγματα έτσι ώστε να μη χαθεί στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της Πάφου.

Ο κόσμος με τη σειρά του καλείται να αποδείξει ότι θέλει όσο και πέρσι το πρωτάθλημα δίνοντας μαζικά το παρών του. Το ΑΠΟΕΛ και όσοι θέλουν να παραμείνουμε στην κορυφή δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο από το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ και τους δορυφόρους του. Τελευταίο παράδειγμα είναι ο πρόεδρος της ΑΕΛ ο οποίος με τις ευλογίες αυτών που τον καθοδηγούν επιχειρεί να ασκήσει πίεση στην επιτροπή διαιτησίας. Το πρόβλημα όλων για αυτό κοινοποιείται στη σχετική επιστολή και ο ομονοιάτης πρόεδρος τα δημοκρατίας είναι ότι αποτρέψαμε τον έλεγχο της ΚΟΠ από τον κομματικό μηχανισμό του ΑΚΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!