Μονόδρομος η νίκη

Ο τραυματισμός και ο αποκλεισμός του Κοσόφσκι από την αποστολή θεωρείται πλήγμα για την ομάδα μας αλλά ίσως να είναι και ένα καλό καμπανάκι κινδύνου για όσους νομίζουν ότι θα περάσουμε εύκολο απόγευμα στην πρώην έδρα μας. Τα αγωνιστικά δεδομένα θέλουν τον προπονητή μας να αναζητά λύσεις στις απουσίες των Μπρουσέρ και Κοσόφσκι και παράλληλα να θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα έτσι ώστε να βελτιωθεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Παρόλο που ο ίδιος εντόπισε το πρόβλημα με τις λεγόμενες μικρές ομάδες στην προβληματική μεσοεπιθετική λειτουργία τα νέα πρόσωπα θα αφορούν την μεσοαμυντική γραμμή.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του Μπρούσερ θα είναι ο Χρίστου αφού οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί έκπληξη. Όσον αφορά τον αντί Κοσόφσκι η λύση λογικά θα έρθει από τον Χαραλαμπίδη ο οποίος θα μεταφερθεί στο δεξιό άκρο κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει μάχη για τη θέση στο αριστερό άκρο ανάμεσα στους Πίντο, Ονουάτσι ή ακόμα και τον Μιροσάβλιεβιτς. Η επάνοδος του Σατσιά δίπλα στον Μοραίς θεωρείται κάτι περισσότερο από πιθανή ενώ αναλόγως του ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο θα διαμορφωθεί και το σύστημα που θα ακολουθηθεί.

>

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνηθίζει τις εκπλήξεις μετά από αγώνες που η ομάδα τον απογοήτευσε έτσι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Το ζητούμενο είναι να δούμε ένα καλό αι αποφασισμένο ΑΠΟΕΛ που θα επιστρέψει στις νίκες έτσι ώστε να ξεχαστεί το συντομότερο η τελευταία απώλεια.

Προγραμματισμός: Παίρνει σειρά ο Μοραίς
Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπρούσερ ανακοινώθηκε και έφερε ικανοποιήσει στους πάντες και σειρά πλέον παίρνει ο Νούνο Μοραίς του οποίου ο μάνατζερ μετά από κάποιες καθυστερήσεις φτάνει στην Κύπρο. Και οι δυο πλευρές επιθυμούν συνέχιση της συνεργασίας αφού μετά την περσινή τραυματική εμπειρία και την προσπάθεια της διοίκησης να απαλλαχθεί τον παίκτη τα δεδομένα πλέον είναι εντελώς διαφορετικά. Απομένει να δούμε τις διαθέσεις του Εβραίου μάνατζερ.

ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΕΛ ΞΕΝΙΤΙΑΣ

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ Η.Β, ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
προσκαλεί τους απανταχού ΑΠΟΕΛιστες
στο χριστουγεννιάτικο μας party
που θα λάβει χώραν στις 23/12/2008
στην Μουσική Σκηνή Καλλιπόλεως 4

28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσια

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 euro
Πληροφορίες και κρατήσεις: 99 82 18 65

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!