Μπλεγμένος ανάμεσα σε μάνατζερ ο Ντιάζ

Μετά από 15 και βάλε μέρες στασιμότητας το κεφάλαιο ενίσχυσης άνοιξε και πάλι, κάτι για το οποίο σας προετοιμάσαμε από χτες. Ο Γιοβάνοβιτς επείγεται πλέον να καλύψει τις δυο θέσεις στην αμυντική γραμμή και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται οι προσπάθειες του. Ένα από τα ονόματα που απασχολεί τους Γιοβάνοβιτς και Πολυδώρου τα τελευταία 24ωρα είναι αυτό του 28χρονου Κοσταρικανού Τζούνιορ Ντιαζ. Η περίπτωση του φαίνεται να είναι κάπως μπλεγμένη αφού πέραν του ότι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, ο παίκτης εκπροσωπείται από δυο μάνατζερ οι οποίο έχουν τα δικαιώματα του παίκτη. Ο αριστερός μπάκ είναι γνωστός στους οπαδούς μας από την παρουσία του στη Βίσλα και τους μεταξύ μας αγώνες. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που λένε ότι δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο, έχοντας όμως ως δείγμα γραφής τους συγκεκριμένους αγώνες. Ο Κοσταρικανός βρίσκεται πάντως μεταξύ Πολωνίας και Βελγίου τον τελευταίο ένα χρόνο αφού δόθηκε αρχικά δανεικός στην Μπρίζ η οποία όπως στη συνέχεια τον έστειλε ως δανεικό πίσω στη Βίσλα τη χρονιά που τελείωσε. Στη Βίσλα που τερμάτισε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα είχε 20 συμμετοχές.

Πέραν του Ντίαζ υπάρχουν δυο τουλάχιστον περιπτώσεις παικτών με τους οποίους γίνονται παράλληλες διαπραγματεύσεις με στόχο να κλείσει κάποια ή κάποιες περιπτώσεις το συντομότερο δυνατό.

Όπως εξελίσσονται χρονικά τα δεδομένα η μετάβαση οποιουδήποτε στην Αυστρία δείχνει πλέον ανέφικτη ενώ το άγχος των οπαδών μας βλέποντας τα ονόματα που διαρρέουν είναι στο κατά πόσο μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που έφυγαν. Εμείς θα επαναλάβουμε ότι ο Γιοβάνοβιτς κινούμενος στο προκαθορισμένο μπάτζετ που θεωρείται ικανοποιητικό καλείται να ισχυροποιήσει το ρόστερ.

Ο κόσμος αγωνιά και αγχώνεται αλλά θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμα υπομονή. Ο πρώτος επίσημος αγώνας πλησιάζει και αρχίζοντας από αυτόν θα μπορούμε όλοι να βγάλουμε κάποια αρχικά συμπεράσματα για το που βαδίζει ο νέος ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!