Μπορεί να ελέγξει και το εφετείο;

Ο Κουτσοκούμνης έχοντας καταφέρει να ελέγξει και να διαβρώσει όλα τα όργανα της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μπορεί να παραμένει για χρόνια στο πόστο του εξυπηρετώντας τα προσωπικά και επαγγελματικά του συμφέροντα. Η τοποθέτηση ατόμων της εμπιστοσύνης του σε καίρια πόστα επιτρέπει τη διευθέτηση μικρών και μεγάλων υποθέσεων με τρόπο που βολεύει τον ίδιο και το δίκτυο. Για να μπορεί ο πρόεδρος της ΚΟΠ να ελίσσεται διατηρεί συνειδητά εδώ και χρόνια κώδικες ποινών, προκηρύξεις και καταστατικά τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι αντικρουόμενα. Λανθασμένα αυτό κρίνεται από τους αθλητικογράφους ως επιπολαιότητα ή και ανικανότητα αφού είναι ο βρώμικος τρόπος που επιτρέπει στα διάφορα όργανα της ομοσπονδίας να εξυπηρετούν συμφέροντα.

Έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η δικαστική επιτροπή ενέργησε με εντολές ή με την έγκριση του Κουτσοκούμνη. Το ζητούμενο πλέον είναι αν ο συμφεροντολόγος πρόεδρος της ΚΟΠ θα προσπαθήσει να επηρεάσει και το έργο του εφετείου.

Έχει το μηχανισμό και τη δύναμη να το κάνει αυτό;

Η τύχη τα έφερε ο Χάρης Κυριακίδης να είναι ο πρόεδρος του εφετείου. Το δικηγορικό του γραφείου είναι παράλληλα αυτό που χειρίζεται πολλές υποθέσεις της ασφαλιστικής εταιρείας Μινέρβα.

Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι το πενταμελές εφετείο αποτελείται από τους εξής:

Χάρης Κυριακίδης – πρόεδρος

Μάριος Χαρτζιώτης

Γρηγόρης Καραπατάκης

Γιώργος Παπαντωνίου

Ντίνος Μιχαηλίδης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!