Μπορεί να επέλθει ηρεμία;

Η χτεσινή μέρα είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό τις ανακοινώσεις οργανωμένων, διοίκησης αλλά και αυτή του Τάκη Αντωνίου. Αυτή του δ.σ συμβουλίου της εταιρείας ετοιμάστηκε προτού γίνει γνωστή αυτή των οργανωμένων οπότε η σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη του Κυριάκου Ζιβανάρη και των συνεργατών του, θα έχει λογικά απαντητικό χαρακτήρα. Μέσα από τις ανακοινώσεις και τα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο αλλά και παρασκηνιακά γίνεται ξεκάθαρο ότι η ομάδα μας περνά μια έντονη κρίση που κανείς δε ξέρει που θα οδηγήσει. Όπως φαίνεται καμία πλευρά δεν είναι διαθετημένη να κάνει πίσω έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η διοίκηση προληπτικά φρόντισε για την παρουσία αστυνομικής δύναμης στη χτεσινή προπόνηση αφού υπήρξε έντονη φημολογία για παρουσία οπαδών μας με στόχο τη δημιουργία επεισοδίων κάτι όμως που δεν έγινε. Η αλήθεια είναι γύρω στους 20 οπαδούς βρέθηκαν εκεί αλλά δεν επιβεβαίωσαν τους φόβους.

Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα προσπαθεί να μείνει ανεπηρέαστη και να προετοιμαστεί για τον αγώνα του Σαββάτου εναντίον της Σαλαμίνας. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει χαθεί εδώ και καιρό αλλά η ανάγκη να επανέλθει η ομάδα στις νίκες είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία. Μόνον έτσι θα ηρεμήσουν τα πνεύματα αφού τα όσα συμβαίνουν σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα κάνουν τους πάντες να αντιδρούν υπερβολικά.

>

Αν μπορεί να θεωρηθεί κάτι ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής θα έχει στη διάθεση του περισσότερους παίκτες από ποτέ γεγονός που θα τον βοηθήσει στον καταρτισμό μιας ανταγωνιστικής εντεκάδας. Κόντης, Σεγκιρί και Σατσιάς έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και προπονούνται κανονικά και ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί ένας ή περισσότεροι να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Μπορεί η ομάδα μας να δέχεται τέρματα σε κάθε αγώνα αλλά το ίδιο προβληματική δείχνει να είναι και η γραμμή κρούσης αφού οι δυο βασικοί επιθετικοί δεν πετυχαίνουν τέρματα με τη συχνότητα που πρέπει. Όλα αυτά είναι εις γνώση του προπονητή οποίος προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει, γνωρίζοντας ότι δυνατότητα άλλης μεταγραφής δεν υπάρχει και πως η βελτίωση πρέπει να προέλθει μέσα από το υφιστάμενο ρόστερ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!