Μπορεί να επανέλθει αυτό το ροστερ;

Η ερώτηση που πολλοί οπαδοί μας σπεύδουν να απαντήσουν ψάχνοντας πειστικά επιχειρήματα είναι αν το ροστερ που έχουμε αυτή την στιγμή μπορεί να επανέλθει. Η ανάγκη για επανεκκίνηση μπορεί να είναι απλά θεωρητική αν στην πραγματικότητα οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούν προσφέρουν τα απαιτούμενα μέσα στα χρονικά πλαίσια που υπάρχουν για ανάκαμψη. Οι συχνοί τραυματισμοί κάποιων παιχτών, ο παροπλισμός όπως και η απόδοση άλλων δημιουργούν ερωτήματα στο κατά πόσο μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να αναγεννηθεί απλά και μόνο επειδή θα αλλάξει το προπονητικό τιμ. Μια απλή ανάγνωση των ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν σήμερα εκτός ομάδας προκαλεί κατάθλιψη. Μαντουκα, Σιερινταν, Βινίσιους, Καρλαο, Αλωνεύτης και Εφραιμ είναι παίχτες που μας έσπρωξαν σημαντικά στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος για να παραμείνουμε στην κορυφή. Η επανένταξη κάποιων από αυτούς στην ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιη και ο βαθμός που μπορούν να βοηθήσουν με το που θα έρθουν πίσω δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρος.

‎Πόσο λοιπόν μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα με το υφιστάμενο ροστερ; Το κρίσιμο αυτό ερώτημα καλείται να απαντήσει ο Θόρστεν Φινκ. Αν η εκτίμηση του είναι αρνητική, τότε η επιλογή για σημαντική ενίσχυση θα πρέπει να ενεργοποιηθεί το συντομότερο.

Δυστυχώς το ακριβότερο και αυτό που τον Σεπτέμβριο χαρακτηρίστηκε από τον πρόεδρο ως το πληρέστερο ροστερ όλων των εποχών δυσκολεύεται αφάνταστα να ανταποκριθεί. Οι κακές επιλογές του καλοκαιριού και η ατολμία της διοίκησης Πετρίδη να αντιμετωπίσει έγκαιρα την ανεπάρκεια του προηγούμενο τεχνικού τιμ  μας έχει φέρει σήμερα στην κατάσταση που βρισκόμαστε.

‎Οι πράξεις όλων και κυρίως οι διορθωτικές κινήσεις που θα πάρει η διοίκηση και ο Φινκ θα κρίνουν αν μπορούμε να σώσουμε τη χρόνια που οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένη και εύκολη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!