Μπορούμε αλλά όχι έτσι

Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει να μην μας δίνει δικαίωμα να τον εμπιστευτούμε. Μια πάνω, μια κάτω, μια νικά με άνεση, μια νικά με ζόρι. Είμαστε απρόβλεπτη ομάδα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα. Με το να λέμε ότι δεν δεχόμαστε γκολ, ότι κουτσά στραβά βάζουμε ένα ή δύο γκολ δεν αποτελεί παρηγοριά ούτε και προκαλεί ανακούφιση. Για πολλοστή φορά με τον Εθνικό στο ΓΣΠ το κάναμε ντέρμπι και πάλι καλά που δεν μας ισοφάρισαν σε μια χρονική στιγμή που δεν θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Πιθανότατα οι του Εθνικού να μην ενδιαφερθούν το ίδιο όταν θα παίξουν με την ανόρθωση αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει και να ξεχνούμε ότι μόνο με τα δικά μας πόδια μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να πιάσουμε την κορυφή.

Μοναδική δικαιολογία που στέκει για τον αγώνα της Τετάρτης είναι το άδειο ΓΣΠ και το είπαμε πολλές φορές πως είναι δική μας ευθύνη και όχι της ομάδας. Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος που επιστρέψαμε στις προβληματικές εμφανίσεις και είναι κάτι που θα φανεί την Κυριακή στο ΓΣΖ με την ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς είπε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν αποτελεί είδηση παρά πραγματικότητα η δήλωση του κόουτς.

Μόνο που την πραγματικότητα πρέπει ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές να την επιβεβαιώσουν στο γήπεδο και είναι πλέον αναγκασμένοι να υπερβάλουν εαυτούς στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό το καλύτερο ποδόσφαιρο είναι που θέλουμε όλοι να δούμε από τον ΑΠΟΕΛ και είναι η πιο βασική προϋπόθεση για να σώσουμε τη χρονιά.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ξεκινά για τον ΑΠΟΕΛ από την επόμενη αγωνιστική. Νικούμε την ΑΕΚ και στέλνουμε μηνύματα. Αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.Ιδού η ευκαιρία για να δείξουν οι άμεσα υπεύθυνοι ότι δικαιούμαστε να πιστεύουμε ξανά σε μια καλή χρονιά στο πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν άφησε να νοηθεί ότι ίσως να έχουμε όλους τους παίκτες στα κρίσιμα παιχνίδια. Η ουσία όμως είναι να τους έχουμε έτοιμους για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Άλλη μια καλή ερώτηση που θα απαντηθεί όταν επιστρέψουν και θα δείξουν στο γήπεδο πόσο μπορούν να βοηθήσουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!