Μπορούμε για νέα αρχή;

Τη νίκη που θα αποτελέσει την αρχή για ανατροπή του 0-2 θα επιχειρήσει απόψε στο Λευκόθεο η καλαθοσφαιρική μας ομάδα, έτσι ώστε να αποφύγει τον πρόωρο και άδοξο αποκλεισμό. Στους πρώτους δυο αγώνες η ομάδα του Χριστόπουλου ήταν σκιά της ομάδας που κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση και του ζητούμενο πλέον είναι αν υπάρχει το αγωνιστικό και ψυχικό σθένος όχι μια τιμητική νίκη αλλά για τρεις συνεχόμενες. Οι τελευταίες μέρες αναλώθηκαν από πλευράς διοίκησης και τεχνική ηγεσίας στο να σταλούν τα κατάλληλα μηνύματα στους καλαθοσφαιριστές. Όλοι φαίνεται να πιστεύουν ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν αυτός που είδαμε στους δυο πρώτους αγώνες. Η απουσία του Άρθρουρ Λι φάνηκε έστω και αν κάποιοι λένε πως δεν έπρεπε να επηρεάσει την ομάδα, φάνηκε και ένα από τα πολλά ζητούμενο απόψε είναι να μην φανεί το κενό του. Ο Αμερικανός πέρασε από MRI το οποίο ήταν καθαρό και αναμένεται να αγωνιστεί κάποια λεπτά απόψε αλλά προέρχεται από αποχή γεγονός που θα φανεί.

Ο κόσμος ως συνήθως μπορεί με τον τρόπο του να κάνει τη διαφορά και είναι για αυτό που η διοίκηση κάλεσε με χτεσινή της ανακοίνωση να δώσουμε το παρών μας. Και οι οργανωμένοι με τη σειρά τους σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν τα ακόλουθα:

Στις επικίνδυνες εποχές που ζούμε, ο Σύνδεσμος στέκεται γερά και συνεχίζει ακάθεκτος να υλοποιεί τον εθνικό ρόλο που του αναλογεί. Περήφανα, ΑΠΟΕΛίστικα, ΕΛΛΗΝΙΚΑ παρέλασε χθες το άγημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου προκαλώντας δέος στους απανταχού Έλληνες της Κύπρου.

Στην καλαθόσφαιρα και μετά απο μια ακόμη άσχημη εμφάνιση, και μετά από ΑΛΛΗ μια σφαγιαστική διαιτησία η καλαθοσφαιρική μας ομάδα έχασε ξανά από την εθα την περασμένη Τετάρτη στο Ελευθερία.

Πλέον καλούνται προπονητής, καλαθοσφαιριστές, παράγοντες και ΚΟΣΜΟΣ να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να πάρουμε 3 συνεχόμενα ροζ φύλλα αγώνα.

Αύριο Κυριακή στις 19.30, η καλαθοσφαιρική μας ομάδα καλείτε να ξεκινήσει την αντεπίθεση απέναντι στην έθα, και με τρείς συνεχόμενες νίκες να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό.

Αύριο Κυριακή στις 19.30 δεν υπάρχει δικαιολογία για απουσία. Η παρουσία μας στο γήπεδο απέδειξε και στο παρελθόν, ότι μπορεί να γυρίζει αποτελέσματα και καταστάσεις.

Αύριο Κυριακή στις 19.30 κανένας διαιτητής δεν θα μπορεί να κάνει τον άρχοντα του γηπέδου αφού άρχοντας του γηπέδου θα είναι μόνο οι τρελοί που θα κρέμονται από τα κάγκελα του Λευκοθέου…

Η ουσία είναι μια…ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!

Σήμερα θα είναι ζούγκλα…

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ – ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!