Μπορούμε για νέο ρεκόρ

Πάει να γίνει συνήθεια η αρχική μουρμούρα των υφιστάμενων κατόχων εισιτήριών διαρκείας για κάποια πράγματα που αφορούν το πακέτο ωφελημάτων που δίνονται κάθε χρόνο ή και την τιμολόγηση που γίνεται. Επειδή η μουρμούρα μπορεί να πάρει διαστάσεις η διοίκηση σωστά χτες η διοίκηση μέσω Χατζηλιάση επιχείρησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις όσον αφορά το όλο θέμα σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει καλύτερα την ορθότητα των αποφάσεων της. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όσο και αν κοστολογεί η εκάστοτε διοίκηση τα εισιτήρια διαρκείας, οι πιστοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ καλούνται να τα αγοράζουν. Ο κόσμος είναι ο μεγαλύτερος οικονομικός αιμοδότης της ομάδας και μόνο αν συνεχίσει να το πράττει θα μπορεί να απαιτεί πρωταγωνιστική πορεία και όχι μόνον. Ενδιαφέρον έχει και το ότι σε αντίθεση με την άποψη κάποιων η τιμολόγηση των διαρκείας δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για αυτούς που δεν είναι κάτοχοι και σκέφτονται να αποκτήσουν. Σύμφωνα με το δημοψήφισμα που διεξάγεται στο site εδώ και λίγες μέρες το 16% των ερωτηθέντων είναι άτομα που δεν έχουν διαρκείας αλλά σκοπεύουν να αγοράσουν φέτος. Πρόκειται για να πολύ σημαντικό ποσοστό το οποίο υπερκαλύπτει το 8% αυτών που απάντησαν ότι είναι κάτοχοι αλλά δεν θα ανανεώσουν φέτος.

Μέσα από τις απαντήσεις προκύπτει και ότι κάποιοι ανεξαρτήτως δεδομένων είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας με το ποσοστό αυτό να ανέρχεται στο 18%. Εικάζουμε ότι είναι αυτοί που δίνουν επιλεκτικά το παρών τους σε εντός έδρας αγώνες.

Τέλος και στην περίπτωση μας υπάρχουν οι αναποφάσιστοι και ίσως οι επικοινωνιακές προσπάθειες της διοίκησης να πρέπει να στραφούν προς αυτούς. Ένα σημαντικό ποσοστό που ανέρχεται στο 14% δεν αποφάσισε αν θα αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας. Αν πειστούν αυτοί ότι αξίζει να διαθέσουν ένα ποσό κοντά στα 400 ευρώ για να ζήσουν από κοντά την προσπάθεια για δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, τότε ο στόχος των 7 χιλιάδων διαρκείας είναι απόλυτα εφικτός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!