Μπορούμε εάν και εφόσον

Η πρώτη ήττα δεν έφερε ούτε πανικό αλλά ούτε και μπορεί να περάσει απαρατήρητη γιατί υπήρχε διάθεση και καλή απόδοση για ένα ημίχρονο. Οι περισσότεροι οπαδοί μας δικαιολογημένα νιώθουν και δηλώνουν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας μας αφού ήξεραν τις δυσκολίες που υπήρχαν πηγαίνοντας το βράδυ του Σαββάτου στο Παπαδόπουλος. Δυσκολίες τις οποίες προς πίστη της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών φάνηκε να τις αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά. Τις περισσότερες τουλάχιστον αφού πληρώσαμε πολύ ακριβά τα επιθετικά μας κενά. Κενά τα οποία όπως έχουμε εντοπίσει εδώ και καιρό δεν μπορούν να καλυφθούν ακόμα και με την επιστροφή του Ζε Κάρλος. Είναι για αυτό εξάλλου που διοίκηση και τεχνική ηγεσία ψάχνουν απεγνωσμένα εδώ και μέρες έναν ακόμα καθαρόαιμο επιθετικό.

Πληρώσαμε πολύ ακριβά την άτυχη στιγμή στο γκολ που δεχτήκαμε ενώ στην πορεία είδαμε από τις τηλεοπτικές κάμερες ότι το γκολ δεν έπρεπε καν να μετρήσει αφού ο Κατσαβάκης που επηρέαζε τη φάση βρισκόταν σε θέση οφ σαϊτ. Για το Γερασίμου και γενικότερα τη διατησία θα ασχοληθούμε σε ξεχωριστό άρθρο..

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε πολλές επιλογές και παρέταξε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως πρώτοι γράψαμε από την Παρασκευή έβαλε μέσα τον Δασκαλάκη ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες, καταφέρνοντας να περιορίσει πλήρως τον Σόσιν. Η έκπληξη και παράλληλα η κίνηση που επέτρεψε στο ΑΠΟΕΛ να επικρατήσει πλήρως στο νευραλγικό χώρο του κέντρου στο πρώτο τουλάχιστον ημίχρονο ήταν ο Έμερσον.

Ενάντια στις προβλέψεις που ήθελαν τον Μιχαήλ να αρχίζει τον αγώνα ο Ουζουνίδης έριξε μέσα τον Έμερσον ο οποίος για 45 λεπτά ήταν εκπληκτικός. Αν και ανέτοιμος έδειξε ότι η κλάση του μπορεί να δώσει στην ομάδα μας στοιχεία που τις λείπουν. Το γεγονός ότι έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι φανερό αφού στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις αλλά η συνέχεια μόνο καλύτερη μπορεί να είναι και για αυτόν.

Μόνο νίκες στη συνέχεια…
Πέγεια, Παραλίμνι και Σαλαμίνα περιλαμβάνει το άμεσο μέλλον και το ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει το 3Χ3 έτσι ώστε όχι μόνο να καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος αλλά και να επιβεβαιώσει ότι παρά τα όποια κενά μπορούμε να είμαστε ανάμεσα στους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος. Τα αποτελέσματα των πρώτων δυο αγωνιστικών δείχνουν ότι καμία ομάδα δεν θεωρείται πολύ καλύτερη της οποιασδήποτε άλλης και αυτό πρέπει να εδραιωθεί στις αντιλήψεις των απαιτητικών οπαδών μας.

Για να έρθουν οι νίκες όμως πρέπει να υπάρχει συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς αφού οι δυνατότητες της ομάδας μας είναι πολύ περισσότερες από όσα είδαμε σε Σουπερ Καπ και στις πρώτες δυο αγωνιστικές.

Match Report: Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!