Μπορούμε και το κύπελλο αν..

Η προσοχή όλων μας εξακολουθεί να είναι στα όσα έγιναν στο Τσίρειο και στα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν από πλευράς Αελ αλλά κάπου εδώ πρέπει να βάλουμε προσωρινά μια άνω τελεία. Ο τελικός κυπέλλου πλησιάζει επικίνδυνα οπότε πρέπει να αρχίσουμε να ασχολούμαστε και με αυτόν. Ο λόγος είναι απλούστατος. Θέλουμε και το κύπελλο. Το να θέλουμε όμως δεν αρκεί αφού απέναντι μας θα βρούμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η πρόσφατη νίκη του Ερμή μέσα στο ΓΣΠ η οποία λίγο έλειψε να μας στοιχίσει το πρωτάθλημα δεν ήταν τυχαία.  Η ομάδα του Παναγιώτου έχει την ποιότητα που της επιτρέπει να αισιοδοξεί ότι ακόμα και μέσα στην έδρα μας μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει αν εμείς δεν παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Είναι για αυτό που και οι παίκτες όπως επίσης και ο Δώνης πρέπει στις λίγες ώρες που έμειναν να μπορέσουν να προετοιμαστούν σωστά. Η ψυχολογική προετοιμασία σχετίζεται με τα κίνητρα που πρέπει να βρει ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί για να αντιληφθεί τη σημασία κατάκτηση του κυπέλλου.

Στον αγωνιστικό τομέα θα πρέπει να γίνουν απαραίτητα κάποια πράγματα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να φτάσουμε στη νίκη. Η απόδοση κάποιων παικτών θα είναι βαρόμετρο. Αναφερόμαστε στους Ντε Βινσέτι, Μοράις, Μαντούκα, Ολιβέιρα αλλά και τον Πάρντο.

Στο 50λεπτο με την Αελ είδαμε την ομάδα να δυσκολεύεται αφάνταστα στο δημιουργικό κομμάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μπούμε μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Ο Ερμής δεν θα παίζει με 11 παίκτες πίσω αλλά το ζητούμενο εξακολουθεί να είναι η καλή επιθετική λειτουργία που θα φέρει το γκολ. Θεωρείται δεδομένο ότι ο Μαντούκα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αφού η παρουσία του θεωρείται απαραίτητη..

Ο Ερμής θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο του σκόρερ αλλά αυτό δεν μπορεί να κάνει την αμυντική μας γραμμή να νιώθει άνετα. Το μηδέν παθητικό θα φέρει το κύπελλο στην τροπαιοθήκη μας θα έρθει μέσα από συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!