Μπορούμε και χωρίς αυτούς

Είναι γεγονός ότι για μια ακόμα φορά οι μαζεμένοι τραυματισμοί θα στερήσουν από τον προπονητή μας να παρατάξει στον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα την εντεκάδα που θα ήθελε. Πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους Χιώτη, Μποαβεντούρα, Τρισκόφσκι και Μίρο να θεωρείται σίγουρο ότι δεν μπορούν να υπολογίζονται και τον Χαραλαμπίδη να κάνει μάχη με το χρόνο. Και αν έχουμε μάθει εδώ και μήνες να βλέπουμε τον ΑΠΟΕΛ χωρίς τον Μίρο όλοι οι υπόλοιποι θεωρούνται σημαντικές μονάδες στην ομάδα που βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Δόξα δεν μπορεί να υποτιμηθεί αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα που του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Απαγορεύεται η υποτίμηση αλλά επιβάλλεται και η νίκη.. Με αυτά τα δεδομένα το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών καλείται να αποδείξει ότι είναι τέτοιο και τώρα όπου σημαντικές μονάδες δεν μπορούν να βοηθήσουν. Γράφαμε αμέσως μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο ότι υπήρχαν και τα θετικά αφού η ομάδα θα μπορούσε να επικεντρωθεί με όλες τις δυνάμεις στο σπουδαιότερο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Μπορεί ο προπονητής μας να πιστεύει ότι δεν τίθεται θέμα κόπωσης οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αλλά ο συνδυασμός αγωνιστικών υποχρεώσεων σε δυο θεσμούς θα είχε ακόμα μεγαλύτερη επιφόρτιση σε όλους.

Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα είναι αρκετές και ουσιαστικές αφού το αριστερό άκρο της άμυνας αναζητά και πάλι τον αντι Μποαβεντούρα. Η επιλογή του Πουρσαϊτίδη είναι ιδανική αλλά ίσως προτιμηθεί ο Ηλία προκειμένου ο πρώτος να παραμείνει στο δεξί άκρο. Αυτό θα επιτρέψει στον Σολωμού να θεωρηθεί επιλογή για να καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής με τον Μαντούκα να καλύπτει το αριστερό. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αφού ενδέχεται να δούμε τον Σολάρι στην κορυφή της επίθεσης και τον Αλμέιδα να μετακινείται στα άκρα ή ακόμα και τον Πίντο.

Ένα από τα πράγματα που δοκιμάζει ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής ο Γιοβάνοβιτς είναι και μετακίνηση του Μαρσίνιο στα φτερά και από τη στιγμή που ζητά από τον Βραζιλιάνο να «μάθει» και τη συγκεκριμένη θέση ούτε αυτή η επιλογή  μπορεί να αποκλειστεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!