Μπορούμε και χωρίς τον Ατόρνο

Έγιναν δυο οι μέχρι στιγμής αναγκαστικές απουσίες ενόψει του αγώνα με τη Βίσλα αφού μετά τον τιμωρημένο Πουρσαϊτίδη προστέθηκε χτες και ο Ατόρνο. Ο Παραγουανός στάθηκε πραγματικά άτυχος αφού στα τελευταία λεπτά της προπόνησης αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε πρόωρα. Παρόλο που σήμερα θα γίνουν οι εξετάσεις οι πρώτες εκτιμήσεις αλλά και η αντίδραση του παίκτη λένε ότι δεν μπορεί θα υπολογίζεται για τον αγώνα της Τετάρτης, ενώ αν δεν υπάρχει σοβαρής μορφής θλάση ίσως προλάβει τον επαναληπτικό στη Λευκωσία. Η απουσία του Ατόρνο θα είναι σημαντική αλλά δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ή δικαιολογία για να μην πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε μέσα στην Κρακοβία. Ασφαλώς και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις στον μεσοεπιθετικό τομέα αλλά το ίδιο καλά μπορούν να το πράξουν και οι υπόλοιποι. Χαραλαμπίδης και Μαντούκα φαντάζουν ως οι επικρατέστερες επιλογές με τα σημερινά δεδομένα για να καλύψουν το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Χαραλαμπίδης μπορεί να μην αγωνίστηκε στην Μπρατισλάβα ως βασικός αλλά γνωρίζει πολύ καλά τη θέση ενώ έχει την απαιτούμενη εμπειρία για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αγώνα. Ο Μαντούκα από την άλλη έδειξε να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά ο Γιοβάνοβιτς τον θεωρεί απαραίτητο έστω και αν μετακινήθηκε στο δεξί άκρο λόγω Τρισκόφσκι.

Η προετοιμασία είναι πλέον στο τελικό της στάδια και οι ποδοσφαιριστές αφιερώνουν αρκετή ώρα καθημερινά εκτός γηπέδου κάνοντας μάθημα. Μάθημα που περιλαμβάνει τα πάντα για τη Βίσλα σε μια προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του να τους προετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!