Μπορούμε και χωρίς τον Σολάρι

Η χτεσινή προπόνηση επιβεβαίωσε αυτό που υποψιάζονταν τεχνική ηγεσία και όχι μόνο όσον αφορά τον Σολάρι ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Βίσλα. Ο τραυματισμός του Αργεντινού επιθετικού στο δικέφαλο αποδείχτηκε ικανός να τον κρατήσει εκτός προπονήσεων και την Κυριακή και με αυτά τα δεδομένα τίθεται ουσιαστικά εκτός αποστολής. Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη αφού θα στερηθούμε έναν παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης και να αποφορτίσει τον Αλμέιδα πάνω στον οποίο θα είναι προσαρμοσμένη η άμυνα της Βίσλα. Η απουσία του Σολάρι θα πρέπει να αναπληρωθεί επάξια από αυτούς που επιλεγούν από τον Γιοβάνοβιτς για να αγωνιστούν. Ο Αλμέιδα θα χρειαστεί ουσιαστικές βοήθειες και στηρίγματα αφού δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της ανατροπής του σκορ.  

Η περίπτωση να προτιμηθεί η διάταξη 4-4-2 απομακρύνεται με τα πιο πάνω δεδομένα έστω και αν υπάρχει η επιλογή του Τρισκόφσκι ως παρτενέρ του Αλμέιδα, σχήμα που δοκιμάστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Αν και ο Γιοβάνοβιτς αρέσκεται σε εκπλήξεις η λογική λέει ότι θα προτιμήσει το 4-5-1 το οποίο του εγγυάται και καλύτερη μεσοαμυντική λειτουργία και μόνο εάν «αναγκαστεί» θα ρισκάρει με ένα πιο επιθετικογενές σχήμα.

Η επιστροφή του Πουρσαϊτίδη θεωρείται επιβεβλημένη ενώ θα είναι έκπληξη αν δούμε τον Μαντούκα να καλύπτει και πάλι τη θέση στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο Βραζιλιάνος δεν πήγε καλά στους τελευταίους δυο αγώνες και όπως φάνηκε ο Ντιαζ αν και δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός έχει τα σωματικά προσόντα να σταματήσει αντιπάλους που δεν έχουν ταχύτητα.

Ήρθαν και προσπαθούν να προσαρμοστούνΜέχρι και σαμποτάζ στα κλιματιστικά του Hilton Park όπου διαμένουν φαντασιώνονται οι Πολωνοί, ενδεικτικό του πόσο τους αγχώνουν οι καιρικές συνθήκες! Η αποστολή της Βίσλα έφτασε με ιδιωτικό τζετ από χτες σε μια προσπάθεια τους να κερδίσουν μια μέρα διαμονής στη Λευκωσία και σήμερα θα προπονηθούν στο ΓΣΠ.

Αναμένοντας και το sold outΌπως είναι γνωστό έχουν μείνει μόνο εισιτήρια για τη βόρεια κερκίδα και αν όλα πάνε καλά ίσως και σήμερα θα διατεθούν και αυτά. Ο κόσμος έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω αφού όλοι ανεξαιρέτως θέλουν είναι στο ΓΣΠ αύριο το βράδυ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!