Μπορούμε να αποφύγουμε το βαρύ σκορ;

Οι πεντάρες αποτελούν πλέον σύνηθες φαινόμενο για την Ρεάλ Μαδρίτης, ανεξαρτήτως θεσμού και αντιπάλου. Η ομάδα του Μουρίνιο σκοράρει κατά βούληση με τους Μπενζεμά και Ρονάλτο να βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα. Όποιο στατιστικό στοιχείο και αν κοιτάξει κανείς δείχνει ότι η παραγωγικότητα της Ρέάλ δεν είναι φυσιολογική! Με αυτά τα δεδομένα και έχοντας κατά νου πως ήρθε το 0-3 στον πρώτο αγώνα, όλα συνηγορούν ότι θα περάσουμε ένα δύσκολο βράδυ στο μεγαλοπρεπέστατο Μπερναμπέου. Οι εκτιμήσεις των διαφόρων «ειδικών» λένε ότι ενδέχεται να προκύψει ένα βαρύ σκορ για την ομάδα μας αφού συν της άλλης το κοινό των Μαδριλένων στις πλείστες των περιπτώσεων πιέζει τους παίκτες τους για περισσότερα γκολ. Για να το πούμε διαφορετικά η ομάδα μας απειλείται όχι απλώς με ήττα αλλά με μια που το σκορ θα θεωρηθεί ιδιαίτερα βαρύ.

Όταν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα γίνεται ξεκάθαρα ότι η τελική έκβαση του αγώνα δεν εξαρτάται από εμάς. Όπως είδαμε και στη Λευκωσία η διαφορά κλάσης είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα μπορούμε να πούμε ότι ακολουθώντας μια τακτική θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την μηχανή γκολ που ονομάζεται Ρεάλ.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αντιπαραβάλει την μαχητικότητα και το πάθος των παικτών του ελπίζοντας ότι και με το πολύ τρέξιμο που θα κάνει, θα μπορέσει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ένα τιμητικό σκορ. Αυτό ιδανικά θα πρέπει να γίνει χωρίς κόστος αφού όπως είδαμε και στο πρώτο αγώνα η υπερπροσπάθεια έθεσε νοκ αουτ τους Ολιβεϊρα και Τρισκόφσκι για τη συνέχεια.

Εννοειται ότι όπως και αν τελειώσει ο αγώνας η πορεία της ομάδας μας στο φετινό Champions League ήταν κάτι που προκάλεσε τον παγκόσμιο θαυμασμό και ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα στην πλειοψηφία των οπαδών της Ομόνοιας. Είναι για αυτό εξάλλου που οι οπαδοί μας θα κάνουν και πάλι την Μαδρίτη πορτοκαλί.

Το πρόγραμμα της ημέρας εκτός από την απόβαση χιλιάδων οπαδών μας στην Μαδρίτη, περιλαμβάνει τη δημοσιογραφική διάσκεψη των δυο προπονητών, ενώ στις 19:00 η ομάδα μας θα πάρει μια πρώτη γεύση από το Μπερναμπέου αφού εκεί την ώρα θα γίνει η προπόνηση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!