Μπορούμε χωρίς τους επιθετικούς;

Οι αριθμοί και οι επιδόσεις τη ομάδας μας στο σκοράρισμα δεν μπορούν να τύχουν διαφορετικών ερμηνειών. Ο ΑΠΟΕΛ σε 7 αγώνες έχει σκοράρει 8 τέρματα έχοντας την πιο φτωχή παραγωγικότητα από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από το γεγονός ότι οι επιθετικοί μας εξακολουθούν να μην έχουν πετύχει τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Το να παρελθοντολογούμαι είναι πλέον άνευ ουσίας και το ότι ο Αμορίν είναι ο πρώτο σκόρερ του ΑΠΟΕΛ με δύο τέρματα μιλά από μόνο του. Ο Δώνης γνωρίζει ότι η επιθετική αφλογιστία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και πρόκληση για την ομάδα και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να βρει λύσεις. Με την Ανόρθωση η νέα του κίνηση ήταν η προώθηση του Αλωνεύτη ως δεύτερου επιθετικού σε μια προσπάθεια να δώσει στη γραμμή κρούσης ταχύτητα και εκρηκτικότητα.

Για να έρθει η νίκη επί της Ανόρθωσης χρειάστηκε να σκοράρει ο Αμόριν με ένα περίεργο τρόπο αφού οι μεσοεπιθετικοί μας αν και βρήκαν 1-2 ευκαιρίες επιβεβαίωσαν ότι δεν έχον το εύκολο γκολ.

Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνουμε το σερί των νικών που θέλουμε με τα πιο πάνω δεδομένα και είναι για αυτό που όλοι ανεξαιρέτως καλούνται να υπερβάλουν εαυτό. Αν ο κάθε παίκτης μπορέσει τους επόμενους δυο μήνες να κάνει την υπέρβαση του στο θέμα του γκολ θα μπορέσουν να σκεπαστεί κάτω από το χαλί οι λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές που έγιναν την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιρίου.

Στη συνέχεια θα ανοίξει το παράθυρο ενίσχυσης της ομάδας όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προβούμε σε διορθωτικές κινήσεις. Διορθωτική κίνηση πρέπει να αφορά την μεταγραφική ενίσχυση αφού θα είναι άκρως επικίνδυνο να στηριχτούμε στον Ατόρνο.

Οι σκόρερ του ΑΠΟΕΛ:

Amorin              2Χαραλαμπίδης     1Vinicius              1Αλωνεύτης          1Morais               1Sergio               1Αυτογκόλ           1

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!