Μπράβο στη διοίκηση μας – Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την ανυπαρξία και ανοχή της διοίκησης Ερωτοκρίτου στο βρώμικο παιχνίδι της Ομόνοιας εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Η σημερινή παρέμβαση της όμως είναι σωστή και άξια συγχαρητηρίων αφού υπενθυμίζει σε όλους ότι ο ηθικός αυτουργός για όλα όσα είδαμε σήμερα είναι η διοίκηση του Μιλτιάδη Νεοφύτου. Εμείς θα προσθέταμε ότι και η ίδια η διοίκηση Νεοφύτου λειτουργεί με τον συγκεκριμένο τρόπο γιατί νομίζει ότι έχει πλάτες που φτάνουν μέχρι το προεδρικό. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ στις 12 Δεκεμβρίου 2011 είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η χθεσινή ανακοίνωση της επίσημης Ομόνοιας επιβεβαιώνει ότι η τρομοκρατία που βιώνει το κυπριακό ποδόσφαιρο και άνθρωποι του δεν είναι ανώνυμη. Η δε δραματική αναφορά στην ανακοίνωση ότι «η υπομονή μας έχει ξεπεράσει τα όρια» δεν αποτελεί τίποτα άλλο από κάλεσμα σε περαιτέρω βία.

Οι κουκουλοφόροι που ξυλοφόρτωσαν μέλος της Δικαστικής, ο τραμπούκος που τραυμάτισε χθες στο μάτι τον Χρίστο Κόντη, ο μακάβριος εμπνευστής του φέρετρου που στάλθηκε σε μέλος της Εκτελεστικής της ΚΟΠ και οι ανώνυμοι που τηλεφωνούν απειλώντας και εκβιάζοντας διαιτητές, παίκτες, παράγοντες και μέλη θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου έχουν λάβει το σύνθημα τους από τη χθεσινή ανακοίνωση.

Η επίσημη Ομόνοια ενθαρρύνει δημοσίως πλέον τη βία, την οποία ούτε για το θεαθήναι καταδικάζει όταν προέρχεται από τους δικούς της οπαδούς και έμμισθους κατευθυνόμενους. (Μήπως αυτός που βιντεογραφούσε τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ όταν οι οπαδοί της Ομόνοιας επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον Χρίστο Κόντη ήταν ο ίδιος που πρώτα έδωσε το σύνθημα στην κερκίδα για την επίθεση)

Η επίσημη Ομόνοια αδυνατεί να διαχειριστεί τα αυξανόμενα εσωτερικά οικονομικά και αγωνιστικά της προβλήματα και για να αποπροσανατολίσει τους οπαδούς της από τις δικές της ευθύνες, φορτώνει τις αποτυχίες της σε όλους τους άλλους. Δεν διστάζει να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι η ευθύνη είναι όλη δική της. Και για τη βία που υπέθαλπε μέχρι σήμερα, αλλά και για τη βία που απροκάλυπτα ενθαρρύνει με την ανακοίνωση της. Δεν πρόκειται να την ακολουθήσουμε, αλλά διαμηνύουμε – και στην επίσημη Ομόνοια και σ’ όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο – ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.

Το ΑΠΟΕΛ θα σταθεί όρθιο και αγέρωχο μπροστά σ’ αυτή την πρωτοφανή συμπεριφορά και δεν πρόκειται να ανεχθεί τον περαιτέρω εκφοβισμό των θεσμικών οργάνων του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο για να το χαιρόμαστε πρέπει οι αγώνες, όπως συμβαίνει και στην Ευρώπη, να κερδίζονται στο γήπεδο και όχι σε αίθουσες δικαστηρίων ή με ρόπαλα και κουκουλοφόρους.

Δυστυχώς οι αρμόδιοι ανέχθηκαν το κλίμα τρομοκρατίας που οργανωμένα και συντονισμένα επιβάλλει στο κυπριακό ποδόσφαιρο η επίσημη Ομόνοια.

Τα αποψινά έκτροπα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου επιβεβαιώνουν περίτρανα το περιεχόμενο της ανακοίνωσης μας.

Η ευθύνη πλέον ανήκει στην επίσημη Ομόνοια και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!