Μπροστά σε μια νέα πρόκληση

Το ΑΠΟΕΛ συνέχισε και στην 12η αγωνιστική να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και η όγδοη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας διατήρησε τα βαθμολογικά δεδομένα με το μέρος μας. Το παράρτημα διατηρήθηκε στην τρίτη θέση και στο -7 αφού κατάφερε και με τη βοήθεια του Τράττου να περάσει το δύσκολο εμπόδιο της Δόξας, ενώ η δεύτερη Αεκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Όπως παραδέχονται όλοι τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας η οποία δείχνει μια εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα όποιον αντίπαλο και αν έχει απέναντι της. Εναντίον του Ολυμπιακού έπρεπε να δικαιολογήσουμε το χαρακτήρα του μεγάλου φαβορί πράγμα που κάναμε βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί που είχε η νεοφώτιστη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι παρά το ευρύ 4-1 τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, ιδιαίτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο διάστημα στο οποίο η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι της, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο όχι μόνο να αμυνθεί με σχετική ευκολία αλλά να φτάσει και πολύ κοντά στο γκολ. Το καταιγιστικό δεκάλεπτο όμως με πρωταγωνιστή τον Σολάρι ήταν αρκετό αφού έδωσε ουσιαστική τη νίκη στην ομάδα μας.

Το χατ τρικ του Αργεντινού όπως αναμενόταν έγινε το highlight σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία από χτες εξυμνούν τον παίκτη και τις δυνατότητες του τις οποίες κάποιοι αμφισβήτησαν. Η αλήθεια είναι ότι ο Σολάρι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα για αυτό και βρέθηκε σε πολλούς αγώνες στον πάγκο. Παρόλα αυτά πείσμωσε, ξεπέρασε τις όποιες ανασφάλειες και σήμερα δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Η συνέχεια έχει Αελ η οποία πήρε τα πάνω της μετά της δυο συνεχόμενες νίκες της. Η πρόκληση είναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο αφού πρόκειται για την ομάδα που ζει για να δίνει τα πάντα στους μεταξύ μας αγώνες. Η ομάδα της Λεμεσού έχει ξεκολλήσει για τα καλά από την τελευταία θέση, βρίσκεται πλέον στη μέση της βαθμολογίας και το Σάββατο θα τους βρούμε φτιαγμένους.

Μετά το χτεσινό ρεπό οι προπονήσεις επαναρχίζουν από σήμερα με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Η προ εβδομάδων δήλωση του προπονητή ότι η επιστροφή του Μαρσίνιο αργεί, επιβεβαιώθηκε εκ νέου αφού παρά τις εικασίες κάποιων ο Βραζιλιάνος έμεινες εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται ούτε στον αγώνα με την Αελ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!