Μόνον ο ΑΠΟΕΛ

Η νέα ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν ξαφνιάζει κανέναν ενώ η ταλαιπωρία των διεθνών μας μεταφέρεται πλέον εκτός αγωνιστικού χώρου στο μακρινό ταξίδι της επιστροφής. Πουρσαϊτίδης και Χαραλαμπίδης ήταν βασικοί και στον αγώνα με την Ισλανδία ενώ το ίδιο έγινε και με τους Σατσιά και Αλεξάνδρου. Αν κάτι μπορεί να κριθεί ως θετικό είναι πως όλοι θα επιστρέψουν στην Κύπρο χωρίς κάποιο τραυματισμό που ήταν και το ζητούμενο. Πάντως θα επιμένουμε ότι ο 36χρονος Πουρσαϊτίδης ταλαιπωρείται και δεν πρέπει να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία επειδή ξεμείναμε από παίκτες και στο δεξί άκρο. Σήμερα επιστρέφει στην Κύπρο και ο Τρισκόφσκι που ήταν επίσης βασικός στον αγώνα της ομάδας του με την Ανδόρα. Θα είναι έκπληξη αν δούμε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες στο αρχικό σχήμα την Παρασκευή με την Αλκή και ιδιαίτερα τους «βασικούς» μέχρι στιγμής Πουρσαϊτίδη και Τρισκόφσκι. Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στον αγώνα με το παράρτημα της ομόνοιας δεν θα περιοριστούν σε αυτούς αφού αναζητείται και ο αντί Κόντης με τον Ολιβέιρα να θεωρείται ο επικρατέστερος. Ο Βραζιλιάνος είχε μέχρι στιγμής ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και καλείται να αρπάξει την ευκαιρία και να δείξει σε έναν αγώνα που προσφέρεται τα στοιχεία που θα πείσουν ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε ακόμα πιο δύσκολες αποστολές.

Η χτεσινή μέρα στον Αρχάγγελο περιλάμβανε δίτερμα στο οποίο όμως δεν έλαβε μέρος ο Χιώτης γεγονός που δημιουργεί εκ νέου ερωτηματικά για το αν προλαβαίνει τον αγώνα της Παρασκευής. Το ευχάριστο της χτεσινής μέρας ήταν η συμμετοχή του Ατόρνο που αγωνίστηκε χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Αυτό σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για να συμπεριληφθεί σταδιακά στην αποστολή ενός από τους προσεχείς αγώνες.

Σήμερα ο Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει στα μμε ενόψει του αγώνα με την Αλκή και ίσως μεταφέρει κάποιες από τις προθέσεις του ενόψει του αγώνα με την Αλκή.

Τελευταία μέρα για τους seasonΧτες έσπασε το φράγμα των 10 χιλιάδων πακέτων για τους αγώνες του CL ενώ σήμερα είναι η τελευταία μέρα όπου οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να αγοράσουν πακέτα έχοντας εξασφαλισμένη τη θέση τους. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι η αναμενόμενη και το ζητούμενο είναι αν θα μπορέσουμε να υπερβούμε το φράγμα των 17 χιλιάδων. Η διοίκηση και για οικονομικούς λόγους θα ήθελε να δει το sold out και των τριών αγώνων ενώ υπάρχει και μια μικρή μερίδα οπαδών μας που προσεύχεται να μη γίνει αυτό αφού είναι άτομα που δεν θα βρίσκονται στην Κύπρο την ημερομηνία που θα διεξαχθούν και οι τρεις αγώνες.Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Αλκή θα μεταδίδεται ζωντανά την Παρασκευή 09/09 η ώρα 19:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!