Μόνο ΑΠΟΕΛ αλλά…

Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, με τη δεύτερη φάση να περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις μεταξύ των πρώτων έξι ομάδων οι οποίες θα κρίνουν την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα. Για την ομάδα μας τα δύσκολα ξεκινούν άμεσα αφού οι δυο αγώνες που ολοκληρώνουν την πρώτη φάση είναι αυτοί με τον Απόλλωνα και την Ομόνοια. Υπάρχει όμως και ο σημερινός αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων που όσο και αν δεν το παραδέχονται κάποιοι μας αφορά και μας ενδιαφέρει. Ασφαλώς και ο ΑΠΟΕΛ κρατά την τύχη στα χέρια του με τόσους αγώνες που ακολουθούν αλλά το σημερινό Ομόνοια – Απόλλων θα διαμορφώσει σε σημαντικό βαθμό κάποια δεδομένα.

Αν για παράδειγμα κερδίσει ο Απόλλων σημαίνει ότι η Ομόνοια τίθεται εκτός σοβαρής διεκδίκησης του πρωταθλήματος και ο μόνος της στόχος θα είναι να έχει βαθμολογικό κέρδος στους μεταξύ μας αγώνες. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς αφού έστω και αν χάσει σήμερα στον μεταξύ μας αγώνα σε δυο εβδομάδες θα ξεσκιστεί.

Με νίκη της Ομόνοιας τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ρευστά αφού θα πιάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Απόλλωνα ενώ η Ομόνοια θα απέχει μόνο 4 βαθμούς. Τέλος στο σενάριο της ισοπαλίας τα δεδομένα θα παραμείνουν και πάλι ρευστά με τον Απόλλων να έχει την ελάχιστη δυνατή διαφορά από εμάς.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!