Μόνο με υπερπροσπάθεια

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εξαιρετικά δύσκολου αγώνα με τον Ερμή και τα προβλήματα είναι και πάλι πάρα πολλά αφού τραυματίες, τιμωρημένοι και ανέτοιμοι θα αναγκάσουν τον Δώνη να παρατάξει μια 11αδα ανάγκης. Τολμούμε να την χαρακτηρίσουμε τέτοια γιατί δεν έχουμε πρόβλημα να παραδεχτούμε ότι παίκτες που κλήθηκαν μέχρι στιγμής να αντικαταστήσουν τους «βασικούς» αδυνατούν να ανταποκριθούν. Πέραν των τιμωρημένων Αμορίν και Μοράις δεν μπορούν να υπολογίζονται για ακόμα μια αγωνιστική οι Χαραλαμπίδης, Ντε Βινσέτι ενώ εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται η περίπτωση των Μαντούκα και Εφραίμ. Αυτό που μετριάζει την κατάσταση είναι ότι οι Γκόμες και Καρλάο είναι έτοιμοι για να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα γεγονός που θα βοηθήσει στο να λειτουργήσουν καλύτερα όλες οι γραμμές.

Η ομάδα είναι καταπονημένη από τους τραυματισμούς αφού υπάρχουν και οι παίκτες που απλά κάνουν συντήρηση αναμένοντας τη διακοπή του πρωταθλήματος με τους Σιέρινταν και Αλωνεύτη να είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Πρόκειται για δυο παίκτες που δεν μπορέσαν να βοηθήσουν όσο αναμενόταν στο πρωτάθλημα και που η συνεισφορά τους κρίνεται αναγκαία. Ιδιαίτερα όσον αφορά τον Αλωνεύτη το κενό του βγάζει μάτια αφού ότι και αν δοκιμάσει ο Δώνης στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ξεπεράσει όλα τα πιο πάνω προβλήματα αλλά και το εμπόδιο μιας ομάδας που θεωρείται το ίδιο αξιόλογη με την Αεκ που μας έκανε άνω κάτω στον τελευταίο αγώνα. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από όλους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!