Μόνο νίκη με τους ανήθικους

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση αφού εκεί που όλοι έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση λόγω της ετοιμότητας των Πίντο και Μοράις, προέκυψε πρόβλημα με τον Χαραλαμπίδη. Ο διεθνής μέσος αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στο γόνατο και αυτόματα τέθηκε εκτός πλάνων για τον αγώνα με την Άχνα. Η απώλεια Μπίδη είναι σημαντική και αναγκάζει τον Γιοβάνοβιτς να αναθεωρήσει εκ νέου το πλάνου του. Εκεί που υπήρχε προβληματισμός για την απώλεια Μαρσίνιο και αναμενόταν από τον Χαραλαμπίδη να πάρει ακόμα περισσότερες προσπάθειες, τώρα ούτε αυτός υπολογίζεται. Παρόλα αυτά η ομάδα μας μπορεί και πρέπει να επιστρέψει από την αφιλόξενη έδρα με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζουν όλοι. Οι παίκτες της Άχνας πριμοδοτημένοι ή μη θα πεθάνουν μέσα στο γήπεδο προκειμένου να μας στερήσουν τη νίκη. Τα δείγματα γραφής των τελευταίων δυο χρόνων είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά του τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες μας. Είναι για αυτό που πρέπει να είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό πλάνο δύσκολα μπορεί κάποιος να προβλέψει πως θα χειριστεί ο Γιοβάνοβιτς τις απουσίες των Μαρσίνιο και Χαραλαμπίδη. Του δουλεμένο και αποτελεσματικό 4-5-1 ή το 4-4-2 με τους Σολάρι και Αλμέιδα μαζί στο αρχικό σχήμα; Σε περίπτωση που προτιμηθεί το ενισχυμένο κέντρο ο Μαντούκα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παίξει ρόλο αντι Μαρσίνιο. Ο Τρισκόφσκι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο ενώ ο Σολωμού αναμένεται να καλύψει την δεξιά πλευρά.

Ζητούμενο έστω και χωρίς του δυο πιο δημιουργικούς μας μέσους είναι να κερδίσουμε την μάχη του κέντρου που θα επιτρέψει να κλείσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Χιώτη και παράλληλα να είμαστε απειλητικοί. Απειλητικοί και κυρίως αποτελεσματικοί αφού στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να σκοράρουμε πιο πολλές φορές από τους ανήθικους.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!