Μόνο ο ΑΠΟΕΛ βιάζεται!

Οι πρώτες μέρες της μεταγραφικής περιόδου επιβεβαιώνουν το σκηνικό που υπάρχει εδώ και χρόνια αλλά μερικοί από εμάς δυσκολεύονται να το κατανοήσουν. Η Κύπρος θεωρείται δεύτερης ή και τρίτης διαλογής ποδοσφαιρικός προορισμός για κάποιους ποδοσφαιριστές ακόμα και όταν πρόκειται να έρθουν για να αγωνιστούν στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο κάθε Ιούνιο όπου κανένας παίκτης που έχει μείνει ελεύθερος και θεωρείται αξιόλογος δεν βιάζεται να δεσμευτεί. Η ανάγκη λοιπόν της έγκαιρης και ποιοτικής ενίσχυσης του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ κάθε χρόνο τέτοιο καιρό προσκρούει στο ότι κανένας Κορομηνάς δεν πρόκειται να πει το ναι εκτός και αν η οικονομική προσφορά που θα του γίνει είναι τέτοια που δεν μπορεί να την αρνηθεί. Με αυτά τα δεδομένα η φετινή προσπάθεια ίσως να είναι πιο δύσκολη από ποτέ αφού οι υποχρεώσεις μας αρχίζουν στα μέσα Ιουλίου ενώ το ρόστερ χρειάζεται ουσιαστικές προσθήκες εντεκαδάτων παικτών.

Οι Πασιένσια και Μαντούκα καλούνται να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις όποιες σχέσεις έχουν με άτομα στις αγορές που έχουν καλές άκρες και σε συνδυασμό με την οικονομική δυνατότητα που έχει η ομάδα να πάρουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Το αντίστοιχο περσινό σκηνικό όπου ψάχναμε για μήνες επιθετικό και τον αντι Ντε Βινσέτι χωρίς επιτυχία είναι παράδειγμα προς αποφυγή..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!