Μύθος τα περί μηδενισμού

H τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές όσο και όσοι τους δικαιολογούν χωρίς βάσιμα επιχειρήματα πρέπει να αποβάλουν τη λανθασμένη άποψη ότι ο κόσμος μηδενίζει τους πάντες λόγω μιας ισοπαλίας – τραγικής εμφάνισης. Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΑΠΟΕΛ αναγνωρίζει και εκτιμά αφάνταστα όλα έχουν συμβεί τον τελευταίο ένα χρόνο και έβγαλαν την ομάδα από τα τρομερά αδιέξοδα στα οποία βρισκόταν. Είναι όμως μια πραγματικότητα ότι ο ΑΠΟΕΛ υστερεί στους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος αφού η απόδοση του είναι κάτω του μετρίου. Με αυτά τα δεδομένα είναι απόλυτα φυσιολογικό στην πρώτη απρόσμενη απώλεια βαθμών να αναδεικνύονται ή και να υπερτονίζονται οι παθογένειες της ομάδας μας.

Πρόκειται για αγωνιστικές και άλλες πτυχές οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να βλέπουμε μια εικόνα που προκαλεί προβληματισμό.

– Αναφερόμαστε στην τρομερή δυσκολία παικτών όπως οι Ντε Βινσέτι, Ρίισε, Εφραίμ, Τζιμπούρ, Χαραλαμπίδη να προσφέρουν αυτά που αναμένονται.

– Αναφερόμαστε στο μαζικό ή και παρακινδυνευμένο rotation που επιχειρείται από τον Δώνη και το οποίο έχει αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση.

– Αναφερόμαστε στην υπερβολική εξάρτηση σε συγκεκριμένους παίκτες και κυρίως στον Μαντούκα χωρίς την παρουσία του οποίοι οι απώλειες θα ήταν πολύ περισσότερες.

– Αναφερόμαστε στους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς οι οποίοι ίσως να συνδέονται με τη φυσική κατάσταση και εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

– Αναφερόμαστε στην αντίληψη των υπευθύνων ότι έχουμε βάθος στο ρόστερ κάτι που τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να απασχολούν θέματα όπως τα πιο πάνω τους οπαδούς μας και πως η οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται ακόμα και από αθλητικογράφους για να παρουσιαστούν οι οπαδοί μας ως μηδενιστές είναι κάτι παραπάνω από άστοχη ενώ δεν βοηθά ούτε τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!