Μύρισε ξανά ΑΠΟΕΛ

Μια τριάρα πάνω στον Ερμή στο ΓΣΠ οποιαδήποτε χρονιά στο παρελθόν, δεν θα δικαιολογούσε με τίποτε τόσο ενθουσιασμό που αναβλύζει ανάμεσα στους οπαδούς μας. Το γεγονός όμως ότι ο Ερμής φέτος αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος σε συνάρτηση με το γεγονός ότι είχαμε ηττηθεί με 0-2 τον πρώτο γύρο μέσα στο Αμμόχωστος εξηγούν τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας μας. Η πολύ καλή απόδοση του ΑΠΟΕΛ καθ’όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου και τα τρία γκολ που ένιωσε βαθιά στον πάγκο ο Νίκος Παναγιώτου συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί μια πολύ εκδηλωτική ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ. Είναι η πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό που ο κόσμος σηκώθηκε από τις θέσεις του και  συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια για το τρίποντο. Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες φανέρωσε ίσως για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο τον πόθο των ΑΠΟΕΛιστών για επιστροφή στις επιτυχίες και την πίστη ότι όλοι μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Η ενθαρρυντική παρουσία των ποδοσφαιριστών μας, η δημιουργία ευκαιριών και η αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμά είναι στοιχεία που κτίζουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα και αποβάλουν το άγχος. Ταυτόχρονα καλλιεργούν και την αισιοδοξία ανάμεσα στους οπαδούς μας, οι οποίοι αναμένουν με μεγάλη αγωνία να δουν μέσα στο γήπεδο την αναμόρφωση του ΑΠΟΕΛ μετά την ενίσχυση του Γενάρη.

Ο ΑΠΟΕΛ φανέρωσε για πρώτη φορά χτες μια εικόνα που έχουμε πεθυμήσει πολύ. Δεν είναι άλλη από την εικόνα της ηρεμίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και του σωστού πλάνου νίκης. Η επιμονή και η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μας στην κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν εμφανής και αυτή η σιγουριά τους έδωσε το έναυσμα στους οπαδούς μας να «ξεκουμπωθούν» και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που μας έλειψε από το ΓΣΠ.

Δεν ξεχνάμε τις απουσίες του Ερμή, τον τραυματισμό του πρώτου μας σκόρερ και κάποια black out στην άμυνα αλλά αυτά δεν μπορούν να επισκιάσουν την γενική εικόνα που θέλει την ομάδα μας να ανακάμπτει και αποκτά τη δυναμική που της έλειπε.

Η χτεσινή νίκη πάνω στον Ερμή είναι η καλύτερη αφορμή για να πιστέψουμε ξανά  ότι η δύναμη και η  ασπίδα του ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του και το ΓΣΠ μπορεί να γίνει και πάλι απόρθητο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!