Νέα αρχή από σήμερα

Με τον Πίντο να μένει τελικά εκτός αποστολής αφού κρίθηκε ανέτοιμος ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του σημερινού αγώνα με την Ανόρθωση. Το ίδιο έγινε και με τον Σατσιά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού το οποίος όμως διοίκηση και τεχνική ηγεσία προτίμησαν να κρατήσουν στα κρυφά. Αντίθετα και όπως αναμενόταν οι Αλμέιδα και Μαρσίνιο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή γεγονός που δίνει επιλογές όσον αφορά τη μεσαία γραμμή. Εκεί θα κριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό ο νικητής και είναι για αυτό που η ομάδα μας καλείται από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό της έτσι ώστε να κόψει τη φόρα της ομάδας του Ογιός.

Όπως αναγνωρίζουμε όλοι το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη που θα φέρει και πάλι την ηρεμία σε όλους μας. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει και μπορεί να αποδώσει καλύτερα από ότι στις πρώτες δυο αγωνιστικές και η αρχή πρέπει να γίνει σήμερα. Πρέπει επίσης να μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας σε εκείνο το επίπεδο που θα φέρει τις νίκες που χρειαζόμαστε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να στείλουμε το μήνυμα σε όλους ότι είμαστε δυνατοί.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα μας στο σημερινό αγώνα και όπως όλα δείχνουν ο Αλμέιδα θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Τρισκόφσκι. Κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του προπονητή μας αλλά η πιθανότητα να δούμε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα είναι μεγάλη. Πολλά θα κριθούν από το αν θα αγωνιστεί ο Μαρσίνιο κάτι που θεωρούμε δύσκολο με βάση την πάγια τακτική του προπονητή να μην ρίχνει στα δύσκολα παίκτες που δεν είναι έτοιμοι.

Αν ο Βραζιλιάνος μείνει στον πάγκο τότε ανοίγει ο δρόμος να δούμε τον Σολωμού να προωθείται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Ο τραυματισμός του Σατσιά αφήνει δυο επιλογές για τη θέση δίπλα από τον Μοραίς, με τον Μιχαήλ να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να πάρει θέση βασικού εκτός και αν προτιμηθεί ο Μπρούσερ.

Ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών αφού η προπώληση κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα. Περισσότεροι από 10 χιλιάδες οπαδοί μας θα είναι στο ΓΣΠ για να κάνουν και αυτοί ότι περνά από το χέρι τους για να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!