Νέα βαθμολογικά δεδομένα

Η ολοκλήρωση των αγώνων της  20ης αγωνιστικής έφερε νέα βαθμολογικά δεδομένα τα οποία χρίζουν σχολιασμού έστω και αν στο μυαλό όλων μας είναι ο αγώνας της Τρίτης με την Λυών. Η Αελ πέρασε νικηφόρα από τον Αντώνης Παπαδόπουλος πετυχαίνοντας μια μεγάλη και ίσως απρόσμενη με βάση την εξέλιξη του αγώνα νίκη. Η ομάδα της Λεμεσού είναι πλέον μόνη πρώτη με 44 βαθμούς επιβεβαιώνοντας ότι έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα. ΑΠΟΕΛ και παράρτημα ακολουθούν με 43 βαθμούς ενώ η Ανόρθωση μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα έμεινε κολλημένη στους 38 βαθμούς. Όσο περνούν οι αγωνιστικές επιβεβαιώνεται και το ότι τα φετινά Play offs θα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα αφού με το που θα ξεκινήσουν η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις πρώτες τρεις τουλάχιστον ομάδες δεν θα είναι σημαντική

 Για την ομάδα μας η μεγάλη πρόκληση πλέον είναι ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής με την Ανόρθωση. Η νίκη μέσα στην έδρα του είναι μονόδρομος και οι πολλές και σημαντικές απουσίες που θα έχουν εξισορροπούν την κούραση των παικτών μας από το Champions League. Λόγω καρτών από την ομάδα του Λέβι θα απουσιάσουν οι Οκκάς, Λαμπάν, Ρέζεκ και Λαβόρδε.

Ακόμα ένα αφιέρωμα για τον ΑΠΟΕΛΓια όσους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το πρωι από το Σίγμα ακολουθεί το αφιέρωμα του UEFA Magazine που θυμίζει γιατί πρέπει να είμαστε περήφανοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!