Νέα βαθμολογικά δεδομένα

Μπορεί στο μυαλό όλων μας να είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο αγώνας της Τετάρτης με την Λυών αλλά αξίζει τον κόπο να ξεκινήσουμε τη σημερινή ροή ειδήσεων με την αλλαγές που έφεραν στη βαθμολογία οι αγώνες του Σαββατοκύριακου. Η Αελ επιβεβαιώνει όλα όσα γράφαμε και πριν τον αγώνα με την Ανόρθωση ότι την χρίσαμε το ακλόνητο φαβορί για κατάκτηση της πρώτης θέσης με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Η νίκη της με 2-0 επί της Αεκ ήρθε πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ αλλά η ουσία είναι ότι η ομάδα της Λεμεσού είναι πλέον στο +3 από τη δεύτερη Ομόνοια και στο +4 από εμάς. Η Ομόνοια χρειάστηκε να επιστρατεύσει τη θεά τύχη για να ισοφαρίσει την Άχνα στο 98 και το 1-1 μας επέτρεψε να κατεβάσουμε την μεταξύ μας διαφορά στο -1, γεγονός που δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ξεκινήσουμε τα play offs από τη δεύτερη θέση. Η ομάδα μας καλείται να κάνει ένα πραγματικό νικηφόρο σερί και η πρώτη μεγάλη πρόκληση θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα όταν μετά την υπερπροσπάθεια με την Λυών και ανεξαρτήτως πρόκρισης ή αποκλεισμού θα πρέπει να βρει τις δυνάμεις να κερδίσει την Ενπ που κινδυνεύει με υποβιβασμό.  

Οι αγώνες των ομάδων μέχρι την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής:

Αελ                                             ΑΠΟΕΛ                          Ολυμπιακός (εντός)             Ενπ (εντός)Απόλλων (εντός)                 Αναγέννηση (εκτός)Εθνικός (εκτός)                   Ομόνοια (εντός)

Ομόνοια                                      Ανόρθ ωσηΣαλαμίνα (εκτός)                 Αεκ (εκτός)Ενπ (εντός)                         Ολυμπιακός (εντός)ΑΠΟΕΛ (εκτός)                     Απόλλων (εκτός)

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!