Νέα βαθμολογικά δεδομένα!

Η Ομόνοια δείχνει και στην πράξη ανίκανη να εκμεταλλευτεί την αδυναμία μας να επικεντρωθούμε πλήρως στις εγχώριες μας υποχρεώσεις και η περίοδος χάριτος τελειώνει.  Η διαφορά μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς αφού το συλλαλητήριο στον αγώνα τους με τη συγγενική Σαλαμίνα, εξελίχθηκε σε κηδεία. Η απρόσμενη απώλεια των πρασίνων κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας μέσα στο Παριλίμνι και το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουμε ένα καλό σερί νικών που θα μας φέρει το συντομότερο δυνατό στην κορυφή. Το ότι σε δυο αγωνιστικές είναι προγραμματισμένος ο μεταξύ μας αγώνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις έτσι ώστε με νίκη να μειώσουμε τη διαφορά στο ελάχιστο δυνατό βαθμό. Αυτό φυσικά προϋποθέτει νίκη την Παρασκευή επί της Αναγέννησης. Όλοι μας θεωρούμε ότι η ομάδα με τη συμπαράσταση του κόσμου θα τα καταφέρει, όσο και αν δυσκολευόμαστε απέναντι σε ομάδες που κλείνονται στα καρέ τους.

Το σημαντικό στοιχείο που κρατάμε από την αγωνιστική που πέρασε είναι πως η προπαγάνδα και η πριμοδοτήσεις του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του Ακελ δεν αρκούν για να τους διατηρήσουν στην κορυφή. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ανασυνταχθεί πλήρως σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να διαφυλάξει αυτό που ανήκει.

Ο κόσμος θέλει πολύ το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα όχι για να το στερήσουμε από κάποια άλλη ομάδα αλλά γιατί μόνον έτσι θα δώσουμε συνέχεια στον φετινό ευρωπαϊκό άθλο. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Champions League αραιώνουν, γεγονός που θα επιστρέψει σε παίκτες και προπονητές να στρέψουν για τα καλά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.  

Μετά το χτεσινό ρεπό επαναρχίζουν οι προπονήσεις και η προσοχή στρέφεται στον Τρισκόφσκι ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα με τη Ζενίτ. Το κατά πόσο θα προλάβει τον αγώνα με την Αναγέννηση θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες δυο προπονήσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!