Νέες προκλήσεις, ίδιος στόχος

Η σειρά αγώνων απέναντι στις λεγόμενες μεγάλες ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί να μοιραζόμαστε την κορυφή με την Ανόρθωση αλλά όλοι αισιοδοξούν ότι με ανάλογη συνέχεια σύντομα θα είμαστε μόνοι πρώτοι. Μετά από τους αγώνες στην Ευρώπη αλλά και τις επτά αγωνιστικές πρωταθλήματος έχουμε πλέον ένα καλό δείγμα όσων αφορά τις δυνατότητες της ομάδας. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι η επιβεβαίωση ότι το έχουμε το ποιοτικότερο και καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών και πως αυτή η ομάδα πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα! Το οικονομικό άνοιγμα που έγινε το καλοκαίρι εμπεριέχει ρίσκα αλλά πρόσθεσε στην ομάδα τις μονάδες που χρειαζόταν όχι μόνο για να αναπληρωθούν αυτοί που έφυγαν αλλά για να γίνουμε πολύ καλύτεροι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χτίζει ξανά την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας αφού οι προσθήκες παικτών στις συγκεκριμένες θέσεις ήταν πολλές. Είναι για αυτό που στις τελευταίες δυο συναντήσεις του με τα μέσα ενημέρωσης τόνισε το γεγονός ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας.

Το ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του πλέον μια σειρά αγώνων από την οποία απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η απουσία τέτοιου αγώνα δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για εύκολους αγώνες. Είναι όμως σε αυτούς τους αγώνες που η ομάδα μας παραδοσιακά χάνει και βαθμούς και αυτό πρέπει να λειτουργήσει ως καταλύτης. Τα ντέρμπι μας πάνε και σε αυτά βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό είπε πριν μερικές εβδομάδες ο Χαραλαμπίδης σχολιάζοντας την τριάρα επί της ομόνοιας. Οι αγώνες όμως με ΕΝΠ και Πάφο άφησαν μια κακή εικόνα την οποία τώρα που έρχονται αντίστοιχοι αγώνες πρέπει να ξεκαθαρίσουμε.

Αρχίζοντας το Σάββατο με την Άχνα το ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρό και αποφασισμένο όπως στα ντέρπι. Οι δυσκολίες απέναντι σε κλειστές άμυνες είναι δεδομένες όπως και η απουσία του Μαρσίνιο που έχει την ικανότητα να ξεκλειδώνει τέτοιες άμυνες. Ο Γιοβάνοβιτς έχει αρκετό χρόνο και πολλούς παίκτες στη διάθεση του και είμαστε σίγουροι ότι θα προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα. Ο δήθεν ηθικός Κίκης Φιλίππου και η ομάδα του να είναι σίγουροι για αυτό..

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!