Νέο επεισόδιο στην κόντρα

Η κόντρα Ποταμίτη – Ερωτοκρίτου ή για όσους φοβούνται να την προσωποποιήσουν, η κόντρα μεταξύ σωματείου και εταιρείας είχε χτες ένα επεισόδιο με αφορμή την μεταγραφή που μάλλον δεν θα πραγματοποιήσουμε έστω και αν την έχουμε φοβερή ανάγκη. Ο πρόεδρος του σωματείου επέλεξε και πάλι το facebοok για να αναρτήσει ένα μήνυμα στο οποίο ενημερώνει για την περίπτωση του Santin ο οποίος προτάθηκε στην ομάδα. Ο Ποταμίτης στο σχετικό μήνυμα αναφέρει τα ακόλουθα:

«Επειδή ακούονται πολλά και διότι χειρίστηκα προσωπικά στο τέλος την υπόθεση με Santin θέλω να ενημερώσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι υπήρχε συμφωνία από ψες και τα πραγματικά ποσά ήταν 100 χιλιάδες στην ομάδα του και 200 χιλιάδες μισθός για τον ποδοσφαιριστή. Τα υπόλοιπα που κάποιοι διαρρέουν είναι αναληθή και είναι η συνηθισμένη παραπληροφόρηση! Κάποια στιγμή οι φίλοι της ομάδας μας πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουν και πραγματικές αλήθειες . Δυστυχώς μερικοί εντός, δεν ήθελαν να προχωρήσει η μεταγραφή…»

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο πρόεδρος και αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος επικαλέστηκε σε στενούς του συνεργάτες τόσο το οικονομικό όσο και την αρνητική άποψη του προπονητή για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος η κοινή διαπίστωση είναι ότι λείπει από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ένας επιθετικός με ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και ένα ποιοτικό δεκάρι.

Όσον αφορά την κόντρα μεταξύ των δυο προέδρων αξίζει να διαβάσετε τα πραγματικά αίτια της.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!