Νίκη ανεξαρτήτως παικτών και συστημάτων

Το ΑΠΟΕΛ καλείται να βάλει πίσω του την απρόσμενη ήττα από το Παραλίμνι και να κάνει μια νέα αρχή που θα του δώσει τη δυναμική που απαιτείται ενόψει της συνέχειας. Προς το παρών όλοι σκέφτονται τον αποψινό αγώνα αφού το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς επιβάλλει πλήρη συγκέντρωση. Κακώς αρκετοί από εμάς υποτιμούν την Ανόρθωση αφού παρά τα όποια προβλήματα και αν έχει παραμένει πάντα ένας αντίπαλος που μπορεί να μας κάνει τη ζημιά. Πιστεύουμε ότι οι παίκτες μας προετοιμάστηκαν κατάλληλα και θα πάρουν σοβαρά τον αγώνα μετά και τα όσα έγιναν με την ΕΝΠ.

Ζητούμενο είναι να δούμε για πρώτη φορά φέτος το καλό ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη. Ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών στο πρώτο ουσιαστικά εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας και θα κάνει με τη σειρά του τα πάντα για να σπρώξει τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες για απειθαρχία, κλίκες, αγωνιστικά προβλήματα και όλων των ειδών οι υπερβολές που μας χαρακτηρίζουν όταν έρθει μια ήττα. Αν και η διοίκηση επέλεξε ουσιαστικά τη σιωπή που διόγκωσε το πρόβλημα, ο Γιοβάνοβιτς έστειλε τα σωστά μηνύματα. Εξακολουθούμε όμως να έχουμε ανάγκη από πράξεις παρά λόγια.

Σε έναν ακόμα αγώνα η εντεκάδα που θα προτιμήσει ο προπονητής αποτελεί γρίφο για όλους μας. Η κακή απόδοση στον τελευταίο αγώνα σε συνδυασμό με τους μέχρι πρόσφατα τραυματίες κάνουν δύσκολο το έργο όχι σε αυτούς που κάνουν εκ τους ασφαλούς προβλέψεις αλλά και για τον ίδιο τον Γιοβάνοβιτς.

Πολλά εξαρτώνται από τους Αλμέιδα και Μαρσίνιο και αν κριθούν έτοιμοι για εντεκάδα με τον τελευταίο να είναι και το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Αν αγωνιστούν οι συγκεκριμένοι τότε ο Μπίδης θα παραμείνει στη δεξιά πλευρά ενώ ένας εκ των Σατσιά, Μιχαήλ ή Μπρούσερ θα πλαισιώσει τον Μοράις. Το ενδεχόμενο να προτιμηθεί η διάταξη 4-5-1 φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ ενώ δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη να δούμε τον Τρισκόφσκι στο αρχικό σχήμα. Ο Σκοπιανός δουλεύει από την αρχή της προετοιμασία πολύ σκληρά και παρόλο που άξιζε περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι στιγμής.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!