Νίκη για να αρχίσει να τρέμει η γη

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και καλείται σήμερα να πετύχει τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στην μάχη του τίτλου ή και που θα αναπτερώσει τις ελπίδες του σε περίπτωση που η Αελ στραβοπατήσει. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν  της νίκης θα θεωρηθεί ως ένα ακόμα πισωγύρισμα, αφού θα μειώσει τις πιθανότητες μας ακόμα και για τη δεύτερη θέση. Είναι τόσο σημαντικό ο αγώνας με την Ομόνοια και ως τέτοιο πρέπει να τον προσεγγίσουμε. Η ιδιαιτερότητα ότι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών προσθέτει και το στοιχείο του άγνωστου αφού θα είναι η πρώτη φορά που σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα το γήπεδο θα θυμίζει εκκλησία. Η κούραση από την υπερπροσπάθεια στην Ευρώπη αλλά και οι απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών θα διαφοροποιήσουν σε ουσιαστικό βαθμό το κέντρο της άμυνας αφού ο Μοραίς θα είναι ο παίκτης που θα πάρει θέση δίπλα από τον Κακά. Παρόλο που ο Πουρσαϊτίδης είναι στην αποστολή ο Σολωμού θεωρείται επικρατέστερος για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Γιοβάνοβιτς θα κρίνει την τελευταία στιγμή κατά πόσο ο Αλεξάνδρου μπορεί να αγωνιστεί ελπίζοντας ότι αυτό θα γίνει εφικτό αφού ο Ηλία έχει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής για να τον ρίξει στη φωτιά.

Η λογική λέει 4-5-1 με τον Αλμέιδα στην κορυφή έστω και αν έχει δώσει πολλές δυνάμεις την Τρίτη αφού είναι από τους παίκτες που δεν έχουν επιφορτιστεί ιδιαίτερα φέτος. Οι Μαρσίνιο και Μαντούκα θα πάρουν θέση στο κέντρο και το ζητούμενο είναι ποιο θα καλύψει το δεξί άκρο. Κανονικά δεν θα υπήρχε θέμα συζήτησης αλλά το ότι ο Χαραλαμπίδης έτρεχε ασταμάτητα την Τρίτη, ίσως φέρει τον Ατόρνο στο αρχικό σχήμα. Εικάζεται επίσης ότι ο Πάρντο θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.

Με αυτά τα δεδομένα η πιθανή εντεκάδα θα αποτελείται από τους Πάρντο, Σολωμού, Αλεξάνδρου, Μοράις, Κακά, Πίντο, Σοόυζα, Μαρσίνιο, Μαντούκα, Χαραλαμπίδης, Αλμέιδα.

Περίεργος ο ορισμός του Μούσκου

Προσπαθούμε να μπούμε στο μυαλό εκείνου του Ολλανδού με το παράξενο επίθετο αλλά αδυνατούμε. Ο ορισμός ενός άπειρου και αδύνατου διαιτητή σε έναν τόσο καθοριστικό αγώνα είναι εκτός λογικής. Ούτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους είναι καλή δικαιολογία αφού ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι επιρρεπής σε λάθη και χωρίς την πίεση ενός κατάμεστου γηπέδου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!