Νίκη για τους γνωστούς λόγους

Ακόμα μια Δευτέρα μπροστά μας με τα ίδια δεδομένα που θέλουν το ΑΠΟΕΛ να πρέπει να κερδίσει την ΑΠΕΠ έτσι ώστε να διατηρήσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους αλλά και να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέρχεται στις διπλές υποχρεώσεις. Ο αντίπαλος δεν μπορεί και δεν πρέπει να υποτιμηθεί αφού παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θα κάνει τα πάντα για να έχει βαθμολογικό κέρδος. Η ομάδα του Νίκου Ανδρονίκου αναμένεται να αμυνθεί μαζικά και να επιχειρήσει να αιφνιδιάσει στις αντεπιθέσεις γεγονός που πρέπει να προσέξουμε. Τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που αν παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο θα πετύχουμε την 5η συνεχόμενη νίκη.

Αν θεωρήσουμε ότι μεσοαμυντικά η ομάδα μας παρουσιάζεται σταθερό και αποτελεσματικό το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να οργανωθούμε σωστά και να πετύχουμε τα γκολ που θα μας δώσουν τη νίκη. Με τον Κοσόφκσι να μένει και αυτή την εβδομάδα στην κερκίδα και να γίνονται σκέψεις για ξεκούραση των Πίντο και Μοράις, όποιοι αγωνιστούν θα πρέπει να ανταπεξέλθουν. Ο Γιοβάνοβιτς παρά τις απουσίες έχει επιλογές για τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής με τους Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για τους δυο που θα καλύψουν τα άκρα.

Αν η διάταξη που επιλεγεί είναι το 4-4-2 είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον Παπαθανασίου και πάλι στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Μιροσάβλιεβιτς. Ο Κύπριος επιθετικός είχε καλή παρουσία στον αγώνα με τον Άρη και είναι πολύ πιθανόν να του δοθεί ξανά θέση βασικού.

Σημαντική σε τέτοιους αγώνες είναι και η παρουσία του κόσμου με τους οργανωμένους να καλούνται να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και με την παρουσία και παλμό τους να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη. Η μέρα δεν προσφέρεται αλλά και η διοίκηση από την πλευρά της προσπαθεί και με διάφορα κίνητρα με αφορμή τα 83 α γενέθλια μας.

Η Εθνική του Κοσόφσκι μας μάρανε
Εκεί που αγχωνόμασταν για τις κλήσεις των δικών μας διεθνών αλλά και αυτές της Αλβανίας και των Σκοπίων μας προέκυψε ακόμα μια αφού οι Πολωνοί θυμήθηκαν τον Κοσόφσκι. Ο παίκτης μας θα μεταβεί στη χώρα του για δυο φιλικούς αγώνες και το γεγονός του ότι προέρχεται από τραυματισμό επιβάλει να φανεί πιο έξυπνα από ότι ο Χάτζι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!