Νίκη για χίλιους δυο λόγους

Κανείς δεν μπορεί να ζει αναπολώντας τον ένδοξο παρελθόν έστω και αν αυτό αφορά τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες. Το 2012 ζήσαμε απίστευτες στιγμές αλλά κανείς δεν θα τις θυμάται αν σήμερα δεν κερδίσουμε τη Δόξα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Ο κόσμος δεν είναι αχάριστος όπως νομίζουν κάποιοι αλλά αναμένει πολλά τα οποία είναι λογικά και εφικτά. Η ομάδα μας βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και καλείται να δείξει ότι έχει τις ψυχικές και αγωνιστικές δυνάμεις για να επανέλθει. Κερδίσαμε το Παραλίμνι με το ζόρι και σήμερα καλούμαστε να κερδίσουμε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Που θα κριθεί ο αγώνας

Η Δόξα είναι μια πολύ καλή ομάδα και το επιβεβαίωσε και στον αγώνα του πρώτου γύρου. Είναι όμως η απόδοση της δικής μας ομάδας που θα κρίνει τον αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να περιορίσει στο ελάχιστο τα νεκρά διαστήματα και να μπορέσει να επιβάλει το ρυθμό του έτσι ώστε να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα της Δόξας και να οργανωθεί σωστά τόσο από τον άξονα όσα και από τα άκρα.

Αν περιοριστεί η δραστηριότητα των Φερναντές και Φοφανά θα γίνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα για να διασφαλίσουμε το μηδέν παθητικό. Στη συνέχεια το ζητούμενο είναι υπάρξουν στηρίγματα στον Ατόρνο έτσι ώστε να μην κοπεί η ομάδα στα δυο και να μπορέσει να σκοράρει.

4-5-1 με ερωτηματικό τον παρτενέρ του Αντωνιάδη

Ίσως το μόνο ερωτηματικό αφορά τον αν θα πάρει θέση βασικού ο Μπόρδα που προέρχεται από τραυματισμό. Ο Μοράις είναι η εναλλακτική επιλογή στο κέντρο της άμυνας αλλά σε περίπτωση που αγωνιστεί θα πρέπει να γίνουν διαφοροποιήσεις λίγο πιο μπροστά. Ο Μπενασούρ δεν πήγε τόσο καλά όσο αναμέναμε στον αγώνα με το Παραλίμνι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει στον πάγκο.

Ο Μαντούκα θα κληθεί και πάλι να αγωνιστεί σε μια άβολη για αυτόν θέση αφού δυσκολεύεται να γίνει δημιουργικός στο δεξί άκρο, ενώ ο Αλωνεύτης θα κινείται αριστερά. Ο Ατόρνο θα είναι στην κορυφή και παρόλο που όλη η αμυντική γραμμή της Δόξας θα έχει την προσοχή της στραμμένη πάνω του ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει και πάλι.

Με αυτά τα δεδομένα η πιθανότερη εντεκάδα θα αποτελείται από τους Πάρντο, Σέρχιο, Αλεξάνδρου, Αντωνιάδη, Μπόρδα, Μοράις, Πίντο, Μπενασούρ, Αλωνεύτη, Μαντούκα και Ατόρνο.

Στο πλευρό της ομάδας  οι πιστοίΔεν πήγε καλά  η προπώληση για τα δεδομένα μας αφού με το ζόρι έφτασε τα 1500. Σημασία έχει ότι αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο θα στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν σε κάθε εκτός έδρας αγώνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!