Νίκη η καλύτερη ιατρεία!

Ακόμα και να μην λάβουμε υπόψη τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα όπου η διαφορά επιπέδου θύμισε άλλες εποχές, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που χρονολογούνται και δημιουργούν βάσιμο προβληματισμό.  Το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει δυο συνεχόμενους αγώνες πρωταθλήματος στους οποίους δεν έχουμε καν σκοράρει είναι οι πιο ξεκάθαρες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Δώνης κάνοντας σχετικές αναφορές μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα στοχοποίησε συγκεκριμένους παίκτες αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι η λύση του προβλήματος. Ο προπονητής μας ανέφερε ότι όσοι δεν μπορούν θα αποχωρήσουν αλλά το ζητούμενο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η ανασύνταξη που θα φέρει την επιστροφή του ΑΠΟΕΛ στις νίκες.

Αυτό πρέπει να γίνει την Κυριακή με αντίπαλο την  Ομόνοια. Απέναντι στην ομάδα που θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μεγαλώσει το σερί μας χωρίς νίκες , θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι από κάθε άποψη.  Ο Δώνης και το επιτελείο του θα πρέπει να προετοιμάσουν κατάλληλα του παίκτες για έναν αγώνα όπου η ομάδα θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να επιτεθεί σωστά και να σκοράρει!

Η ψυχολογική προετοιμασία όχι μόνο του Εφραίμ αλλά όλης της ομάδας είναι επίσης το ζητούμενο αφού δεν μας παίρνει και ούτε είναι δικαιολογία το ότι κάποιοι έμειναν κολλημένοι στο Champions League.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!