Νίκη με πολλαπλά οφέλη

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να μην έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο εναντίον του Άρη, να έδειξε ξανά τα γνωστά του αγωνιστικά προβλήματα αλλά κέρδισε πολλά πράγματα. Πιο σημαντικό από όλα ήταν η νίκη που επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που θέλουν την ομάδα μας να είναι η μια εκ των δυο που θα περάσει στην ημιτελική φάση. Η νίκη όμως θα βοηθήσει και στο ψυχολογικό τομέα αφού οι συνεχόμενες αποτυχίες και η στάση του πρώην προπονητή μας και της διοίκησης δημιούργησαν ένα άσχημο κλίμα. Οι παίκτες έδειξαν ακόμα περισσότερη θέληση σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και είναι σε αυτόν το τομέα που ίσως να άρχισε να φαίνεται η δουλειά του Γιοβάνοβιτς.

Το ΑΠΟΕΛ έδειξε απέναντι σε μια ομάδα της οποίας η φετινή πορεία δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων της ότι μπορεί υπό προϋποθέσεις να ανταποκριθεί ακόμα και αποδεκατισμένο. Για διάφορους λόγους απουσίαζαν οι Μορφής, Φλορέα, Κόντης, Σεγκιρί, Καψής, Δασκαλάκης και Σατσιάς αλλά οι παίκτες που αγωνίστηκαν ανταποκρίθηκαν πολύ καλά.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Παναγιώτου ο οποίος αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας και έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε μια θέση που πλην του Κόντη δεν υπάρχει άλλος παίκτης. Με καλές τοποθετήσεις και με τσαμπουκά ο νεαρός έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του και το μόνο που θέλει είναι ευκαιρίες.

>

Το αμυντικό δίδυμο Μοραίς και Μπρουσέρ πήγε επίσης καλά αλλά για να μη δώσουμε λανθασμένη εικόνα θα πρέπει να πούμε ότι ο αντίπαλος μας δεν πίεσε ιδιαίτερα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολλανδός δείχνει να είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και στη συνέχεια θα κριθεί καλύτερα.

Παρά τη διάθεση των παικτών μας και την κατοχή της μπάλας η δημιουργία ευκαιριών και η αποτελεσματικότητα των επιθετικών μας, πρέπει να προβληματίσουν τον προπονητή μας. Σε έναν ακόμα αγώνα οι Μαχλάς και Ζε Κάρλος δεν μπόρεσαν να δουν δίχτυα παρά τις προσπάθειες τους και σίγουρα όσο το σερί αφλογιστίας συνεχίζεται θα υπάρξει και η ψυχολογική πίεση.

Νίκη και στο πρωτάθλημα!
Αυτός είναι πλέον ο στόχος μετά τα 4 σερί αποτυχημένα αποτελέσματα με ΑΕΛ, Δόξα, Ανόρθωση και Πέγεια. Τα πιο πάνω έφεραν τη σημερινή βαθμολογική κατάσταση με το -9 από την Ανόρθωση και την Ομόνοια αλλά και την ΑΕΚ να μας απειλούν για τη δεύτερη θέση. Την Κυριακή στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ έχοντας ακόμα περισσότερες επιλογές παικτών θα πρέπει να κερδίσει το Παραλίμνι έτσι ώστε να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και να ελπίζει σε απώλειες των άλλων.

ΑΠΟΕΛ:
Νικολόσκι, Παναγιώτου, Χατζί, Μοραίς, Λουκά (74 Τόρες), Μπρούσερ, Μιχαήλ, Μακρίδης, Πίντο, Ζε Κάρλος (67 Τσόροβιτς), Μαχλάς (46′ Μιροσάβλιεβιτς).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!