Νίκη ουσίας με πολλαπλά οφέλη

Έχουν ήδη γραφτεί και λεχθεί πολλά για το πώς και γιατί το ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιχρόνου μεταμορφώθηκε στην επανάληψη και κατάφερε να κερδίσει τον πιο σημαντικό αγώνα στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης. Έστω και αν μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα θεωρείται σίγουρο ότι θα τερματίσουμε στη δεύτερη θέση που ισοδυναμεί με έξοδο στην Ευρώπη, ανεξαρτήτως της πορείας μας στο κύπελλο. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης αποτελεί υπό τις περιστάσεις τη δεύτερη καλύτερη επιλογή για την ομάδα μας που για τους γνωστούς λόγους δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλος της.

Με τα πιο πάνω δεδομένα η ομάδα μας θα έχει πλέον την ευκαιρία να επικεντρωθεί στην προσπάθεια της να βρεθεί στον τελικό κυπέλλου, χωρίς να υποβαθμίζει για οικονομικούς κυρίως λόγους την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα. Οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών μας όμως είναι τόσο συχνοί πλέον που η τεχνική ηγεσία είναι αναγκασμένη να προφυλάξει κάποιους αφού η υπερκόπωση είναι πλέον εμφανέστατη.

>

Πέραν του ότι η κατάκτηση του κυπέλλου θα αποτελέσει εξιλέωση για την απώλεια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας έχει ανάγκη τα οικονομικά οφέλη της προσπάθειας αυτής. Με τις εισπράξεις από τους αγώνες κατάταξης να μην είναι αυτές που θα ανέμενε η διοίκηση, κάτι που φάνηκε και από την προσέλευση του κόσμου το Σάββατο είναι σημαντικό να έρθει το απαραίτητο ρευστό διάμεσου κυπέλλου.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο αγωνιστικός προγραμματισμός της νέας χρονιάς είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας μας και από τι στιγμή που το ταμείο είναι άδειο και οι τρέχουσες υποχρεώσεις ασφυκτικές, ο απλός κόσμος μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ικανοποίηση για Νικολόσκι
Είναι φυσικό όποτε ένας τερματοφύλακας καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα ενός σημαντικού αγώνα να ακούει τα καλύτερα σχόλια, κάτι που ισχύει και για τον Νικολόσκι ο οποίος δείχνει να είναι κομμένος και ραμμένος για μεγάλους αγώνες. Ο συναγωνισμός με έναν επίσης μεγάλο τερματοφύλακα όπως ο Μορφής, δείχνει να έχει θετική επίδραση και όφελος για την ομάδα μας που στο τέλος της ημέρας είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!