Νίκη πάση θυσία

Μετά από ένα μακρύ και ανιαρό χωρίς ΑΠΟΕΛ Σαββατοκύριακο η ομάδα μας αντιμετωπίζει απόψε τον Εθνικό Άχνας, σε έναν ακόμα αγώνα που μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και για να διατηρήσουμε τη βαθμολογική διαφορά των 7 βαθμών από το παράρτημα του ακελ θα πρέπει να συνδυάσουμε σοβαρότητα και καλή απόδοση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προειδοποίησε από την περασμένη εβδομάδα για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε αφού σκιαγραφώντας την ομάδα του Σάμπουριτς τόνισε την καλή τους αμυντική λειτουργία αλλά και το ότι μπορούν να μας δημιουργήσουν ρήγματα στις αντεπιθέσεις. Σπάνια κερδίζουμε εύκολα τη συγκεκριμένη ομάδα ενώ υπήρξαν και οι ελάχιστες περιπτώσεις που κατάφεραν να φύγουν από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος. Τα λέμε όλα αυτά γιατί ανάμεσα στον κόσμο μας επικρατεί κάτι παραπάνω από την προβλεπόμενη αισιοδοξία και πίστη στις ικανότητες της ομάδας μας.

Όπως συμβαίνει πάντα σε αγώνες όπως το σημερινό ο αντίπαλος θα αμύνεται στο μισό γήπεδο έστω και αν καταφέρουμε να πετύχουμε γκολ Ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ο καλός ρυθμός που θα μας επιτρέψει να επιτεθούμε σωστά και να δημιουργήσουμε ρήγματα. Η απουσία του Μοραίς είναι σημαντική απώλεια και παράλληλα πρόκληση αφού η ομάδα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς μια από τις πιο σημαντικές μονάδες της. Μπρούσερ, Μιχαήλ και Μαντούκα θεωρούνται οι τρεις πιθανές επιλογές για να πάρουν θέση δίπλα από τον Πίντο και ο Γιοβάνοβιτς καλείται να επιλέξει αυτόν που θα μπορέσει να δώσει λύσεις τόσο στα αμυντικά όσο και στα οργανωτικά του καθήκοντα.

Θεωρείται δεδομένο ότι η διάταξη θα παραμείνει 4-5-1 με τον Αλμέιδα στην κορυφή και τον Μαρσίνιο στο γνωστό του ρόλο ενώ ο Χαραλαμπίδης ίσως πάρει θέση βασικού αν ο Μαντούκα προτιμηθεί σε ρόλο αντι Μοραίς. Ο Γκριτσάροφ είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν ο Ζόρζε θα παραμείνει δίπλα από τον Κόντη ή αν θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα ο Σκοπιανός.

Αγάπη είναι….Με αυτή τη φράση και με αφορμή τη σημερινή μέρα το εξώφυλλο του site επιχειρεί να περάσει το μήνυμα ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει τη δική του υπέρβαση και παρά το εργάσιμο της ημέρας, το κρύο και την τηλεοπτική μετάδοση να δείξει την αγάπη του για το ΑΠΟΕΛ. Για να παραμείνει απόρθητο φρούριο το ΓΣΠ θα πρέπει και εμείς να κάνουμε το καθήκον μας..

Ο αγώνας  ΑΠΟΕΛ Vs Εθνικός θα μεταδίδεται ζωντανά τη Δευτέρα 14/2 η ώρα 19:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com   

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!