Νίκη πάση θυσία

Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν στους αγώνες του Σαββάτου, αφού οι δυο πρωτοπώροι συνέχισαν με νίκες, γεγονός που επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα του να περάσουμε νικηφόρα το εμπόδιο της ΑΕΠ. Η νίκη δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη επειδή αγωνιζόμαστε στην έδρα μας αφού θα χρειαστεί πραγματική προσπάθεια για να κάμψουμε την αντίσταση του Νικολόσκι και των συμπαικτών του. Αυτό προσπάθησε να επικοινωνήσει προς άπαντες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αφού οι περισσότεροι από εμάς ήδη σκέφτονται τον αγώνα με το παράρτημα του ΑΚΕΛ.

Όπως είναι γνωστό πέραν του Χαραλαμπίδη δεν υπάρχουν οποιαδήποτε άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Παραμένει άγνωστο αν ο προπονητής μας επιλέξει να προφυλάξει τους Πουρσαϊίδη ή και Μοραίς οι οποίοι βρίσκονται στο όριο καρτών. Όπως έχουμε γράψει ξανά η παρουσία και των δυο θεωρείται απαραίτητη στον αγώνα με την ομόνοια αλλά στις τελευταίας δηλώσεις του ο Ιβάν άφησε να νοηθεί ότι δεν έχει σκοπό να τους προφυλάξει.

Τέλος ο κόσμος καλείται ανεξαρτήτως των δύσκολων καιρικών συνθηκών και της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα να έρθει στο γήπεδο και να δώσει τη δική του μάχη για να κερδίσουμε ακόμα έναν αγώνα.

Πριν της έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του Μιχάλη Κούμα, πατέρα του πρώην ποδοσφαιριστή μας Κωνσταντίνου, ενώ οι παίκτες μας θα φορέσουν και μαύρα περιβραχιόνια. Ο Κούμας διετέλεσε για σειρά ετών και έφορος στις ακαδημίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!