Νίκη το καλύτερο ιατρικό

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με το καλημέρα του νέου πρωταθλήματος στο -3 από την κορυφή και το ζητούμενο ενόψει της 2ης αγωνιστικής είναι η πρώτη νίκη. Ο κόσμος που εξακολουθεί να πιστεύει στην ομάδα παρά τα χλευαστικά σχόλια των αντιπάλων μας θεωρεί πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε την Πάφο. Για να γίνει αυτό όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια έστω και αν ο αντίπαλος μας βρίσκεται από χτες στην αναζήτηση νέου προπονητή. Τα χέρια του προπονητή μας εξακολουθούν να είναι δεμένα λόγω των απουσιών και χάσιμο χρόνου των διεθνών. Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς αγωνίσηκαν βασικοί εναντίον της Ιρλανδίας κάτι που αναμένεται να συμβεί και με το Μαυροβούνιο.

Η διακοπή έχει και τα θετικά της αφού έδωσε την ευκαιρία στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να πάρουν χρήσιμες ανάσες, ενώ οι Χιώτης και Μιροσάβλιεβιτς είχαν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Η σωστή διαχείριση του ρόστερ έτσι ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στο δύσκολο τρίμηνο που έρχεται είναι το ζητούμενο και τα δύσκολα αρχίζουν ουσιαστικά τώρα. Ο Αρχάγγελος θα γεμίσει ξανά την Πέμπτη και το βράδυ του Σαββάτου έχουμε τον αγώνα με την Πάφο στο ΓΣΠ, ενώ την Τρίτη πάμε Μαδρίτη για το πρώτο ραντεβού των ομίλων με αντίπαλο την Αθλέτικο.

Αρχίζει η προπώληση
Τις προσδοκίες ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό το παρών του στους εντός έδρας αγώνες θα πρέπει να αρχίσουμε να επιβεβαιώνουμε από σήμερα. Οι τιμές των πακέτων αποτελούν ένα ακόμα κίνητρο οπότε από σήμερα αναμένεται να αρχίσει αρκετός κόσμος να πηγαίνει στο ΓΣΠ για να προμηθευτεί τα μαγικά χαρτάκια.

Ώρες και Μέρες Λειτουργίας:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!