Νίκη το καλύτερο φάρμακο

Το ΑΠΟΕΛ καλείται να βάλει πίσω του τα αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κερδίσουμε τη Δόξα. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα είναι μεγάλος αφού όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής μας η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Παρόλα αυτά όλοι ελπίζουν ή απαιτούν ότι θα δούμε για φορά φέτος το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μας. Οι παίκτες έχουν εγωισμό και πρέπει να αποδείξουν όχι μόνο στο συγκεκριμένο αγώνα αλλά σε όλους που έρχονται ότι αντιλαμβάνονται το συμφέρον της ομάδας που τους έκανε γνωστούς στην Ευρώπη αλλά και πλουσιότερους.

Οι γνωστοί δημοσιογράφοι που το παίζουν φωτεινοί παντογνώστες και γράφουν ότι δεν πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας στο κυπριακό πρωτάθλημα έμειναν εκτεθειμένοι από τις δηλώσεις του πλέον υπεύθυνου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναγνώρισε και στις τελευταίες δηλώσεις του ότι η απόδοση της ομάδας στους αγώνες πρωταθλήματος δε συμβαδίζει με τις δυνατότητες μας και πως τα πάντα πρέπει να αλλάξουν αρχίζοντας από τον αγώνα με τη Δόξα.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αφού τα αγωνιστικά προβλήματα δένουν τα χέρια του Γιοβάνοβιτς όσον αφορά τις επιλογές στην επιθετική γραμμή. Η απουσία του Ζεβλάκοφ και η ανετοιμότητα του Μίρο προβληματίζουν έντονα. Ο τελευταίος μπορεί να προπονείται κανονικά αλλά προέρχεται από σημαντική αποχή και δε θεωρείται 100% έτοιμος. Με αυτά τα δεδομένα το ενδεχόμενο να δούμε τον Σικορά στο αρχικό σχήμα δεν μπορεί να αποκλειστεί έστω και αν ο Πολωνός δείχνει να χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής. Ο Χιώτης με αυτά τα δεδομένα θα είναι ο μόνος που θα επιστρέψει αφού οι Κοσόφσκι, Μπρούσερ δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική και παρά την απογοήτευση όσοι βρεθούν στο ΓΣΠ το βράδυ του Σαββάτου καλούνται να βοηθήσουν την προσπάθεια των παικτών. Το μουρμουρητό επηρεάζει και αυξάνει την ήδη μεγάλη πίεση που έχουν παίκτες και τεχνική ηγεσία και θα είναι κρίμα να κάνουμε από μόνοι μας πιο δύσκολα τα πράγματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!