Νίκη το καλύτερο φάρμακο

Ένα από τα χαρακτηριστικά που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις άλλες ομάδες τα τελευταία χρόνια είναι η δυνατότητα να αντιδρούμε σωστά στα δύσκολα. Είμαστε αμάθητοι στις ήττες και είναι γεγονός ότι μετά από εμφανίσεις όπως αυτή με την Αλκή ανοίγουμε μεγάλες συζητήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει η υπόθεση Σολάρι που κάνει λίγο πιο περίπλοκα τα πράγμα αλλά και πάλι όλα είναι μικρότερης σημασίας όταν υπάρχει απέναντι μας η πρόκληση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι πάντα το καλύτερο φάρμακο μετά από μια ήττα αφού βοηθά να περιοριστεί ο προβληματισμός και να επανέλθει η αισιοδοξία. Γράψαμε και μετά τον αγώνα κυπέλλου ότι η πραγματική μεταμέλεια των ποδοσφαιριστών ξεκινά σήμερα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα όσα είδαμε με τον Ακρίτα ήταν ενθαρρυντικά αλλά δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαρό κριτήριο. Η νίκη της Ομόνοιας επί της Αελ είναι ένας επιπλέον λόγος αφού δεν υπάρχει περιθώριο να μας ξεφύγουν περισσότερο στη βαθμολογία.

Η πίεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές είναι δεδομένη αλλά έτυχε να περάσουν  πολύ δυσκολότερες στιγμές καταφέρνοντας να αντιδράσουν σωστά. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολος εκτός και αν ο ΑΠΟΕΛ με την απόδοση του τον κάνει τέτοιο. Εναντίον της Αλκής στείλαμε όλων των ειδών τα λανθασμένα μηνύματα έτσι τώρα ακόμα και ομάδες όπως η συγκεκριμένη πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν βαθμολογικό κέρδος.

Δύσκολο να μαζέψουμε αρκετό κόσμο

Η παρουσία και ο παλμός του κόσμου σε τέτοιους αγώνες παίζει το δικό της ρόλο στη δημιουργία δυναμικής. Το εργάσιμο της ημέρας αλλά και οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να επηρεάσουν την προσέλευση αλλά οι πιστοί οπαδοί μας καλούνται και πάλι να κάνουν το καθήκον τους .

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!